K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Mayıs 2013 #21 burası okul sinemadeğil 5/a yı tutmayan taraftar değil yağmur bol ıslandı yol kapakta oldu 5/m ye gol bir avuç fıstık sesinizi kıstık
burası okul sinemadeğil 5/a yı tutmayan taraftar değil yağmur bol ıslandı yol kapakta oldu 5/m ye gol bir avuç fıstık sesinizi kıstık
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Mayıs 2013 #22 Tezahürat Ses Gitti Gönütü Gitti Noldu Pilinmi Bitti ? Kız Erkek Fark Etmez X ( Sınıfın Neyse) Yenilmez
Tezahürat Ses Gitti Gönütü Gitti Noldu Pilinmi Bitti ? Kız Erkek Fark Etmez X ( Sınıfın Neyse) Yenilmez
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Mayıs 2013 #25 Burası sinema tiyatro değil bağırmayan taraftar taraftar değil
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 13 Mayıs 2013 #26 Lütfen yardım Bizim yarın voleybol maçımız var biraz yardım eder misiniz
E en büyük 6/C Forum Okuru 16 Mayıs 2013 #27 6/C ŞAMPİYON her kimsen helal olsun size bende 6/c de okuyorum ve yarın 6/b ile maçımız var
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Mayıs 2013 #28 ses gelmyo gürültü bittti no oldu 5G pilinmi bitti. dolapta pasta 5G hasta bırakın ölsün 5A gömsün 5-A yın tutmayan taraftaar değil 5-A LIYIM ONA GÖRE
ses gelmyo gürültü bittti no oldu 5G pilinmi bitti. dolapta pasta 5G hasta bırakın ölsün 5A gömsün 5-A yın tutmayan taraftaar değil 5-A LIYIM ONA GÖRE
K kayu rosie 2kişi Forum Okuru 21 Mayıs 2013 #29 yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hop sahadayım dağlar bayırlar olsun goller hepsi hikaye şampiyonluktayim
yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hop sahadayım dağlar bayırlar olsun goller hepsi hikaye şampiyonluktayim