önemli bir sorun
arkadaşlar biliyorum burası böle bir konu konuşacak bir yer deil ama cook caresizim lütfen bana yardımcı olun.ben birisini seviyoorum ama o benden ayrıldı çünkü: benim bir arkim vardı ismini arda diyelim.benim sevdigim kişi ozan ardayla bir ilişkim oldugunu düşünüp benden ayrıldı. sonrada memlekete gitti. onu cook özleedim ve heponu beklicektim. ama daha sonra ögrendimki ozan benim bir arkime ben kaderi sevmedim hiç demiş. bunu duyunca cook üzüldüm ve ona inat gidip ardayla cıktım. ozanın memlekete gideli 66 gün olduktan sonra msn si acıldı. o ardaydı. konuştuk. beni seviyomuş ve hep sevicekmiş öle deddi. ve bana bi tercih yap yha ben yha arda dedi. bende ben seni seviyorum ama ardayla cıkıyorum ardadan ayrılamam onunda bi kalbi ve gururu var dedim. o yüzden ben ardayı seciyorum ozan ama ben seni seviyorum. ve seni unutucam ardayı sevmeye calışıcam diyince sinirlendi ve bana ben istanbula bile geleyim ardayı dövücem felan dedi. yhani kavga cıkarıcak zaten daha öncede demişti ardayı dövücem die. her nese bu ardayı dövmeye gelince kavga cıkıcak. kavga cıkınca babamın kulağına yüzde yüz gidicek. çünkü arda bizim iş yerinin yan tarafında calışıyo.kavga burda olacgına göre babam duyucak. bende ardada zor durumda kalıcaz. babam bana olna güvenini kaybedicek ve ardayıda işten attırıcak. ben ozanı yhani eski cıktıgımı seviyorum eger ardadan ayrılmazsan ozan burya gelip sorun cıkarcak ve arda bundan cook zarar alıcak ve baaba güvenini kaybedicem. lütfen bana yardımcı olun lütfen!