H hatice kahraman Yeni Üye Üye 20 Nisan 2014 #1 Sıkıtılıyım kızlar problemlerimle dertleşecek birisi varmı
@nur Hamiş Melek Üye 21 Nisan 2014 #2 hatice kahraman' Alıntı: problemlerimle dertleşecek birisi varmı Genişletmek için tıkla ... canım araştırdın mı dediğim yerden? başka bi problemin mi var?
hatice kahraman' Alıntı: problemlerimle dertleşecek birisi varmı Genişletmek için tıkla ... canım araştırdın mı dediğim yerden? başka bi problemin mi var?
G Gizem Güçlü Yeni Üye Üye 21 Nisan 2014 #3 bu formda yeniyim özel sorularım var yardımcı olurmusunuz
H hatice kahraman Yeni Üye Üye 23 Nisan 2014 #4 Teşekkür ederim @nur dediğin sayfalara baktım düşündüğüm gibi bir şey yokmuş. Kafana takma demiştin kendi başıma yapacak farklı kafa dağıtacak şeyler arıyorum
Teşekkür ederim @nur dediğin sayfalara baktım düşündüğüm gibi bir şey yokmuş. Kafana takma demiştin kendi başıma yapacak farklı kafa dağıtacak şeyler arıyorum
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Nisan 2014 #6 Derdini söyle Titan ablan yardımcı olsun sana 😀 Güzin Abla= Titan Bu arada aramıza hoş geldiniz.