Arapça okumasını biliyorsanız arapça okumanız daha doğru olur. Tavsiye edilen duaları tek tek arama motoruna yapıştırın , arapçasını bulursunuz..Lohusalıkta okunabilir lakin kanamanız yoksa , abdestli okumanız doğru olur..
Hocam hayırlı sabahlar, kendisiyle 3 senelik ilişkim olan ve evlenmeyi düşündüğümüz arkadaşımla ayrıldık ve üzerinden 5 ay geçti 1 hafta önce başkasıyla birlikte olduğunu öğrendim ve 1 haftadır içimdeki sıkıntıdan dolayı ne açlık hissediyorum ne de başka bişey dışarı çıkınca onlarla karşılaşacağım korkusuyla geri eve dönüyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum artık ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz? Allah razı olsun
Sabah ezanından sonra namazınızı kılın . Nmaz bittikten sonra euzubesmele çekin. Ardın dan Subhane rabbiyel aliyyil alel vehhab diyin. Daha sonra El- Melik,El- Azim,En-Nur ,El- Muktedir ( 10 ar kez okunucak ) Sonra Bismillahi la yedirru maasmihi şeyun fil ardi ve la fis semai ve hüves semiul alim diyin.Son olarak Felak, İhlas ve Fatiha sureleri birer defa okuyun. 3 gün üst üste sabah ezanın da duanızı yapın. İnşallah büyü bozulacaktır.