Bu dualari yayinlardan ALLAH c.c razi olsun.gercekten seytani yok etmenin tek ilaci dualar. En buyuk hatamiz ise yalniz basimiz sikisinca dualara sarilmamiz. Oysaki herzaman imam ve itikat ile okumaliyiz. Herkezin ramazan bayramini kutlarim .allahin rahmeti ve bereketi uzerinize olsun.
Gerçek cok iyi bişey bu.dua..insanın içini o kadar ıyı rahatlatıyokı.uyuyamıyodum sonra ınternete ferahlamak ıcın okunacak dua yazdım ve bu sayfa cıktı.iyi ki okumşum cok rahatladım Allah a bınlerce milyonlarca sükürler olsunn..sızden de allah razı olsun içim çok rahatladı.Allahım sen yücesın ya Rabbı
Icim daraliyor arkadas ortaminda bazi seylerden bshsedilmesinden sonra icime bir korku girdi ve ben kafamda kuruntu. Yaptim bazen patlayacakmisim gibi. Oluyorumm vucudum hep isiniyoorr lutfen ne yapmaliyim olur olmaz seyler dusunuyorumm yardimm edin
Merhaba ;elinizde olmadan olur olmaz her şeyi kafanıza takıyorsanız mutlaka bir uzmandan yardım almalısınız.Tek başınıza çözebileceğiniz bir durum değil.Tedavi gerekebilir.