Sezeryan doğum sonrası gaz nasıl çıkarılır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gorumcembenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

gorumcembenim

Forum Okuru
Sezeryan doğum sonrası gaz nasıl çıkarılır
Sezeryan doğum sonrası gaz nasıl çıkarılır sezeryan ameliyatı sonrası biriken gaz nasıl çıkar ?

Selam arkadaşlarım benim görümcem bugün doğum yaptı biraz önce kendine geldi epidural olarak yaptılar çatıları darmış gerçi şimdiki insanların tamamı acı çekmemek için bu ameliyatı olarak doğum yapıyorlar ama baktım ki karnı inanılmaz şişmiş öyle böyle değil yürütmek için ayağa bile kaldıramadık. O kadar gaz var ki resme karnı davul gibi olmuş doktoru yürümen gerekiyor diyor bizim görümce ağlayıp duruyor bu onun ilk bebişi oğlumuz oldu :D:D Bu gazı çıkartmak için yürümekten başka yapılacak bir şey var mı doktoruda anam bi aksi bişey sordurmuyor devlette yapınca malum ekonomiden dolayı yardımcı olabilir misiniz neler yapmamız gerekiyor ?

Selamlar hayatım. Burada üç buçuktan 4 doğumun ikisini sezeryanla yapmış bir anne olarak sana şunları söylemek istiyorum. İki numaramı doğurduğumda bende o vakitler devlet hastenesinde doğum yapmıştım. Yürümekten başka bi şekilde midedeki karındaki bu gaz sıkıntılarını atmanın malesef benim bildiğim kesin bir yolu yok. Ağlayacak sızlayacak inleyecek ama yürüyecek hayatım yürümeden malesef bu sıkıntıları atamaz. Başka bir şey yedirmeyin içirmeyin ilaca da bile gerek yok tek çözümü yürümek koridorda yarım saate bi yürütün ağrılarını azaltacak ağrı kesici versinler ama yürümekten başka yapılacak bir şey yok. Yine de sizler isterseniz doktoru ile bi görüşün o sizi aydınlatacaktır. Aksi maksi artık yapacak bişey yok deniz yılan ikilemine uyun 🙂 Geçmiş olsun bebeğinizin gözlerinden öperiz. Vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri