Konuya cevap cer

sezer inanoğlu kimin oğlu sezer inanoğlu hayatı inanoglu biyografi kimdir

sezer inanoğlu hayatı, kimdir, biyografi, biyografisi, kısaca hayatı, hakkında bilgiler, filmlerl, kimin oğlu, annesi, ilker inanoğlu, babası

Hepimiz onu Sezercik olarak biliyoruz. Sansasyonel hayatı ile bizi şok eden ünlü yıldız Sezer İnanoğlu, Filiz Akın ve Türker İnanoğlu çiftinin oğludur.

Şimdi gelin Sezer İnanoğlu hakkında bilgiler edinelim Melek'ler.

Bir dönemin en önemli çocuk yıldızlarından birisiydi Sezer  İnanoğlu…Sezercik  olarak ün yapmış ve “büyümüş de küçülmüş” denilen  çocuk tiplerden birisi haline  gelmişti… Kendisi bugünlerde medyayı  farklı bir özelliği ile işgal ediyor…Gazete  haberlerinde “Sezercik  polisle çatıştı…” ibaresini görünce insan ister istemez  şaşırıyor… Bir  süre önce de karısı intihar etmişti…

Bir dönemin çocuk yıldızı bu melek görünümlü çocuk şu anda uyuşturucu   kullanan ve polisle çatışan bir tipe nasıl dönüştü?Hangi şartlar onu bu  hale  getirdi?

Bu soruların cevabını geçenlerde Hıncal Uluç da sormuş ama cevap  alabildiğini  sanmıyorum.Çünkü Türkiye’de gazetecilik; haberleri kopyala  yapıştır mantığından  ileri gidemiyor malesef…Haber Hikayesi denilen  kavramla tanışmak için daha çok  beklememiz lazım… Bu arada çocuk  yıldızlar nedense bir süre sonra benzer  dramlarla karşılaşıyor…Tek  istisna Küçük Emrah… Farklılaşarak şöhret yaşamını  devam ettirebilen  tek isim olarak çarpıyor göze…

Aslında “çocuk yıldızlar”la ilgili ayrıntılı bir inceleme ve  değerlendirme  yazısına ihtiyaç var diye düşünüyorum. Bunun için de  vakit lazım…Yazımı  bitirmeden önce , Sezercik’in filmlerinden güzel bir  replik ile bitirmek  istiyorum…

-sen hasta olma annecim buyuyunce doktoy olacam, sana ilaclay  getiyicem, ama  tatli ilaclay, igne de yaptiymiycam sana melek annecim…

Geri