melekannesi Aktif Üye Üye 31 Mart 2017 #73 eğer kocama kızmışsam sinirliysem ömür törpüsü , öküzzz, yürek sızım diye kayıt ediyorum diğer zamanlar can yoldaşım, aşkım kocam diye
eğer kocama kızmışsam sinirliysem ömür törpüsü , öküzzz, yürek sızım diye kayıt ediyorum diğer zamanlar can yoldaşım, aşkım kocam diye
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 31 Mart 2017 #74 Ökküz mü Bak bu iyiydi en azından kalastan eyi
Arzu 18 Aktif Üye Üye 31 Mart 2017 #75 ben sinirlendigimde siliyorum numarasini adini,baristigimizda biseyler yaziyorum ama uzun zamandir sildim adini,sadece numara gozukuyor,boyle daa guzel ,kunci ne zaman kusup barisacahimiz belli olmuyor isim artmasin
ben sinirlendigimde siliyorum numarasini adini,baristigimizda biseyler yaziyorum ama uzun zamandir sildim adini,sadece numara gozukuyor,boyle daa guzel ,kunci ne zaman kusup barisacahimiz belli olmuyor isim artmasin
D Derya19 Forum Okuru 3 Haziran 2017 #76 Bende "işi düştü ya " die kaydettim çalarken işi düştü ya arıyor yazıyo 🙂)
Melis ank Aktif Üye Üye 15 Ocak 2018 #78 Benim eşim telefonum da Hayatımın anlamı diye kayıtlı bende telefonun da Gözüm diye kayıtlıyım.
A Aderenalin Forum Okuru 16 Nisan 2018 #79 Misafir' Alıntı: Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz aşkım a.balım a.nefesım hepsinin başında da a harfi var ilk sırada olsun dıye. Genişletmek için tıkla ... ♡askm boylede yazsan ilk siraya geciyo
Misafir' Alıntı: Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz aşkım a.balım a.nefesım hepsinin başında da a harfi var ilk sırada olsun dıye. Genişletmek için tıkla ... ♡askm boylede yazsan ilk siraya geciyo