Bu devir gerçekten çok enteresan artık insanlarda haysiyet, ar denen bir şey kalmamış.
Durumun gerçekten çok zor, eğer iyi bir iş bulabilirsen hemen ayrıl derim ben de, onunla birlikte aynı ortamda kalmak hiç de kolay olmaz. Canın yanar fazlasıyla. Lakin dediğin gibi iş bulmak hiç kolay değil o yüzden iyi bir araştırma yapıp başvurabildiğin yerlere başvurmalısın.
İstediği kadar seni sevdiğini söylesin, kalbinde birden fazla kişiye yer açan insanın bütün iyi niyetinden, karakterinden, duygularından, samimiyetinden nasıl emin olabilirsin? 3 koca yıl boyunca bir şeyler paylaştığın, emek verdiğin insan; bütün emeklerini hiçe sayarak sana yalan söylemiş, bunun ötesi yok. Böyle birine nasıl güvenebilirsin?
Bu hal tarzı içerisinde olan bir erkekle bütün ilişkileri kesmek gerekir. "Senden de eski" ne demektir? İnsanlar gerçekten olayı aşmışlar artık. Ben bunu hiç bir kavrama sığdıramıyorum.
Bayanı arayıp ağzına geleni söylemek neyi değiştirecek - hiçbir şeyi. Bence öfken bile azalmaz. Canın daha da çok yanar. Bütün bu kötü duyguların yanında mantığını kullanarak soğuk kanlılığını korumalı ve akılcı davranmalısın. Görüyorsun ya duygularla hareket etmek insana yarar sağlamıyor.
En doğrusunu, senin için en doğru olanını yine en iyi sen bilirsin, sen görürsün. Umarım her şey gönlüne göre olur canım, çok nahoş bir durum. İnsanın canını sıkıyor... En kısa sürede daha iyi bir iş bulup bu adamdan tamamen kopman dileğiyle...
Not: Konuyu Dert Köşesine taşıyorum. En uygun yer orası. Sevgiler...