sevgilimin sevgilisi

kaderci

Yeni Üye
Üye
sevgilimin sevgilisi
sevgilimin ilgisini nasıl çekerim sevgilimin sevgilisi var birinin dikkatini nasıl çekersin eski sevgilisi var
3 senedir sevgilim olduğunu sandığım birinin baska biriylede beraber olduğunu onunlada hala görüştünü gelen telefon faturalarından öğrendim 🙁( sorduğumda o senden eski dedi yani hayatında o varken benimlede olmuş bırakıp gitmek istiyorum ama aynı işyerindeyiz işe ihtiyacım var gidemiyorum o bayanı arayıp ağzıma geleni söylememek için kendimi zor tutuyorum ne yapcam ben ?

Bence yapacagin ortada, is yine bulursun...

Ama orda kalmak ile onurun gidecek. onu nasil telafi edersin bilemem..

Kaldiki kadini ararim diyorsun, dikkatini cekerim adamda sana demis, O SENDEN DAHA ESKI DIYE...
aralarina SEN girmissin yani canim...

bence hic neyaparim diye düsünme, bitir..

daha neyi beklyiorsunki, seninleykende baska birini bulmasinimi ?

yoksa ondan gelecek olan hayrimi???

umarim en kisa zmnda senin icin dogru olani yaparsin cnm..

allah yardimcin olsun...

saglicakla kal

kadersiz

tamamda ben baslarken nerden bilebilirdim baskasıda olduğunu benim suçum neydiki?işten çıkmak benim için çok zor bu zamanda iş bulmak kolaymı çok zoruma gidiyor inan canım çok zor bir durum yaşamayan bilemez adam pişkin pişkin hala beni sevdiğini söylüyor ama onuda bırakmıyor

Bu devir gerçekten çok enteresan artık insanlarda haysiyet, ar denen bir şey kalmamış.

Durumun gerçekten çok zor, eğer iyi bir iş bulabilirsen hemen ayrıl derim ben de, onunla birlikte aynı ortamda kalmak hiç de kolay olmaz. Canın yanar fazlasıyla. Lakin dediğin gibi iş bulmak hiç kolay değil o yüzden iyi bir araştırma yapıp başvurabildiğin yerlere başvurmalısın.

İstediği kadar seni sevdiğini söylesin, kalbinde birden fazla kişiye yer açan insanın bütün iyi niyetinden, karakterinden, duygularından, samimiyetinden nasıl emin olabilirsin? 3 koca yıl boyunca bir şeyler paylaştığın, emek verdiğin insan; bütün emeklerini hiçe sayarak sana yalan söylemiş, bunun ötesi yok. Böyle birine nasıl güvenebilirsin?

Bu hal tarzı içerisinde olan bir erkekle bütün ilişkileri kesmek gerekir. "Senden de eski" ne demektir? İnsanlar gerçekten olayı aşmışlar artık. Ben bunu hiç bir kavrama sığdıramıyorum.

Bayanı arayıp ağzına geleni söylemek neyi değiştirecek - hiçbir şeyi. Bence öfken bile azalmaz. Canın daha da çok yanar. Bütün bu kötü duyguların yanında mantığını kullanarak soğuk kanlılığını korumalı ve akılcı davranmalısın. Görüyorsun ya duygularla hareket etmek insana yarar sağlamıyor.

En doğrusunu, senin için en doğru olanını yine en iyi sen bilirsin, sen görürsün. Umarım her şey gönlüne göre olur canım, çok nahoş bir durum. İnsanın canını sıkıyor... En kısa sürede daha iyi bir iş bulup bu adamdan tamamen kopman dileğiyle...

Not: Konuyu Dert Köşesine taşıyorum. En uygun yer orası. Sevgiler...

yok işte çaresi yok eğer farklı bir durumda olsaydım anında bırakır giderdim ama 1 kızım var ona bakmak tek basına ayakta durmak zorundayım 🙁 gerçekten çok acı benden sadece sevgi istemiştim ama o bana ne acılar yaşattı kime güvenip kime inanacağımki bundan sonra 3 sene sevgisine inandığın tanıdığını sandığın biri böyle çıkarsa seviyorum diyene nasıl inancak insan
çok çaresizim sizler haklısınız dedikleriniz doğru ama gidemiyorum işte
o bayan aramak istememdeki sebep onunda benim varlığımdan haberdar olmasını sağlamaktı o kendini tek sanıyor ve mutlu ama ben onu biliyorum ve acı çekiyorum benim çektiğimi oda çeksin istedim evet kötü bir davranış ama çok canım acıyor

bu konularda fazlasıyla yeteneksiz, toy biri olmama rağmen yine de yorum yapmak istiyorum.bazı insanların karakterini ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz, o yüzden başlangıçta çok iyi tanımaya çalışmalıyız.bunu da duygularımız değil mantığımız aracılığıyla yapabiliriz.maalesef bu kişnin karakteri böyle ve maalesefki sende hala ona karşı bişeyler var.eğer o kişiye karşı hissettiğin duygularını yok edebilirsen, yukarıda sorduğun sorulara en iyi yanıtı yine sen verebilirsin.

öncelikle hepinize teşekkür ederim çok iyisiniz.. iyiki varsınız içimi döktüm kimseye anlatamıyordum çünkü evet tabiki onu seviyorum 3 sene az bir zaman değil ama böyle yürütmek çok zor..

canım benim ilk derdini paylaştığın için teşekkürler..ama bence iş aramasına başla ve bulmadan çıkma gerçekten bu zamanda iş bulmak zor haklısın..ama bence onlada ayrıl seni daha fazla canının acıtmasına izin verme ve iş dışında hiç görüşme..bence o seni değil kendini kandırmış...aldatan her zaman aldanandır unutma tatlım..hakkında hayırlsı olsun canım..sevgiyle kal 🙂

Boşver be arkadaşım.Şu an düşünmen gereken tek kişi kızın olmalı.İşten de sen ayrılacağına O ayrılsın.Hayatını ona endeksleyerek yaşarsan mutsuz olursun.Sonuçta gerçek yüzünü görmüşsün.Bundan sonra onsuz yoluna devam et.Güçlü ol ki karşındakinin sevinmesine meydan verme.Herşeyin hayırlısı..Kendine iyi bak.

çok iyisiniz melekler Rabbim hepinizden razı olsun iyilik melekleri sizinde yanınızda olsun insallah
sanırım yapacak pek bişeyim yok burada kalmak (en azından kızım için) ve mümkün olduğunca görmezden gelmeye çalışmak takmamak en doğrusu ama olmuyor işte adam benim üstüm iş olarak mecburen muhatap oluyosun oda sanıyorki ben kabul ediyorum
iş dışında görüşmüyorum ama yaklaşmak için her yolu deniyor sevgime yenilmekten korkuyorum madem onu sevmiyordu benle oldu onu niye bırakmadı yada ben eğlenceydim niye 3 sene sürdürdü offf kafam öyle karışıkki..
sevgilerim sizlere sağolun canlarım

Geri