Destiny Angel Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2009 #1 Sevgili Melekler Kocaman Bir Merhaba Hepinize Bir kaç hafta önce aranıza katıldım. Fakat yoğun iş temposundan dolayı bir türlü merhaba diyemedim..İsmim Vijdan ,2 minik meleğin annesiyim Burada olmak çok güzel ve aranızda olmaktan son derece mutluyum .
Bir kaç hafta önce aranıza katıldım. Fakat yoğun iş temposundan dolayı bir türlü merhaba diyemedim..İsmim Vijdan ,2 minik meleğin annesiyim Burada olmak çok güzel ve aranızda olmaktan son derece mutluyum .
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 11 Temmuz 2009 #2 Hosgeldin Sefalar getirdin Canim Keyifli Forumlar, kalici Dostluklar Dilerim tatlim 🙂🙂 Meleklerinide allah bagislasin :mery:
Hosgeldin Sefalar getirdin Canim Keyifli Forumlar, kalici Dostluklar Dilerim tatlim 🙂🙂 Meleklerinide allah bagislasin :mery:
HaYaL Daimi Üye Üye 11 Temmuz 2009 #4 Aramıza hoş geldin Vijdan forumumuzda keyifli vakitler geçirmeni dilerim...
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #7 Aramıza hoşgeldin canım. Burada iyi vakit geçireceksin bundan emin ol.
Vijdan Yeni Üye Üye 1 Ekim 2009 #10 Hoş geldin adaşım,sefalar getirdin..Doğru adrestesin,keyifli ve güzel zaman geçireceğinden emin olabilirsin..
Hoş geldin adaşım,sefalar getirdin..Doğru adrestesin,keyifli ve güzel zaman geçireceğinden emin olabilirsin..