seven hani sevdiği için herşeyden vazgecerdi...
merhaba arkadaşlarım... sizinle birşey paylaşacagım daha dogrusu canımı yakan birşeyi paylaşcam...uzun ve güzel giden bir ilişkim var ben 19 yaşındayım bu yaşıma kadar ilk kez sevdim...sevilmeyi de sevmeyi de ben 19 yaşımda onla tattım.. istedim kii onu kaybetmemk istedim kii mutlu olalım sorunsuz huzurlu bir ilişki olsun istedim...ya benn onun için herşeyden vazgectim sevdiğim herşeyden vazgectim cünkü seven herşeyi yapar biliyordum.. dostlarımı arkadaşlarımı herşeyi ... o istedi sacımı sag tarafa tararken sırf onun için sol tarafa taradım... o istedii susmamı ben susttum... cünkü seven herşeyi yapardı ben seviyorum ... peki neden o yapmadı ... 3 seneyi doldurduk şuan ve bu 3 sene içinde tek bişey istedim o da onu korumak için istedim yapmadı... 15 senelik arkadaşını silmesini istedim çünkü ona zarar veriyordu.. onu başka alışkanlıklara sürükliyodu... sevdiğim adam bunu görmüyordu... bana hayır dedi silmem dedi... ona anlattım sana zarar veriyor dedim dinlemdi bagırdı cagırdı korudu arkadaşını... hani seven herşeyii yapardı... PEKİ NEDEN O YAPMADI NEDEN... vazgectiklerimden pişman değilim yine olsa yine aynı şeyleri yapardım...agrıma gitti ne kadar herşeyi cıkar beklemeden yaptıysam ben az da olsa karşılık istedim çünkü vazgectim ben o da bi kere bişeyden vazgecsin istedim zarar geliyodu cünkü onu seviyorum korumam lazımdı... derdimi anlattım mı bilmiyorum demek istediğim o kadar şey var ki aralarından bunu şectim... HANİ SEVEN SEVDİĞİ İÇİN VAZGECERDİ HERŞEYDEN BEN Mİ YANILDIM... şimdiden cavap yazana da yazmayana da tşk edrim...