Seni sevmenin bedelini ağır ödüyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan portakalçiçeği
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
portakalçiçeğim canım rabbim sana sabır versin.inş sabrının sonu selamet olur ve mutluluk kapını çalar.ben de büyük bir aşkla evlendim.evlendiğim ilk günlerden ta 3 sene önceye kadar öyle şeyler yaşadım ki anlatsam çektiklerinin belki bir kısmını unutup allaha şükretmeye başlarsın.ben kocamı tamammen kaybetmiştim...her şey sönmüştü kapkaranlıktı günlerim...ama sabrettim mücadele ettim kan kusup kızılcık şerbeti içtim dedim!!!!
ama sonunda her şey allahıma binlerce kez şükürler olsun değişti..kocam eski haline döndü ve hayatım aydınlandı..rabbine güven ona dua et ve hayırlısını iste..inş her şey gönlüne göre olur.

Tatlım benim inan ağlamak üzereyim çok fena üzüldüm ben.Eşin nasıl değerini bilmiyor senin?Şu katlandığın şeylere bak hiç mi görmüyor senin fedakarlıklarını.Madem sevmiyorsa ayrılsın demekki bir umut var bebeim bekle bence biraz sabret bakalım düzelecek mi.Birde şuna değinmek istiyorum yıllarca flört ediyoruz sonra erkekler bıkıyor mu anlamıyorum neden böyle yapıyorlar?Bende nişanlıyım fakat nişanlıma birşey söylüyeyim hemen yapar benim üzüleceğimi bilse asla kendi istiyor diye birşeyi yapmaz çok şükür ki.Allahım sanada sabır versin bitanem inşallah eşin senin yaptıklarını ve kendi hatalarını görür

çok tesekkur ederım yazdıklarınızı okudukça bıraz daha moral buluyorum.iyiki varsınız...

ah ablacım..
konuşacak kimsen yok değil! hepimiz yanındayız,melekler yanında 🙂
dularımız hep seninle,kendine iyi bak..

bizi haketmeyen birine neden değer veriyoruz bende bu konuda kızıyorum kendime .elimden gelen bişeyde olamyında çıldırıyorum nefes alamıyorum gibi oluyor.hayat anlamsız ve çok sıkıcı ne iş ne para hiç birinin anlamı kalmıyor gözümde