elif_ecrin Hamiş Melek 1 Şubat 2011 #73 yok koymazdım 🙂) hele zühtü ııııııı😀 alttaki kız: esila erkek:coşkun 😀
M mysterious Hamiş Melek 1 Şubat 2011 #74 Hayır koymazdım. Çok saçma belki ama aklıma Coşkun deyince hep tecavüzcü coşkun geliyo🙂 Esila ismi nadir duyduğum isimlerden.Neden olmasın? Alttaki melek sen kızına Zeynep oğluna Kayra ismini koyar mıydın?
Hayır koymazdım. Çok saçma belki ama aklıma Coşkun deyince hep tecavüzcü coşkun geliyo🙂 Esila ismi nadir duyduğum isimlerden.Neden olmasın? Alttaki melek sen kızına Zeynep oğluna Kayra ismini koyar mıydın?
juju Yeni Üye Üye 2 Şubat 2011 #75 zeynep sevdigim isim koyardım altaki sen kızına fatma oğluna ahmet koyarmıydın
elif_ecrin Hamiş Melek 2 Şubat 2011 #76 fatma annemin ismi neden olmasın belki koyarım 🙂 alttaki melek sen kızına nisa oğluna kaan koyarmısın ??
fatma annemin ismi neden olmasın belki koyarım 🙂 alttaki melek sen kızına nisa oğluna kaan koyarmısın ??
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 3 Şubat 2011 #77 nisa koymazdım ama kaan güzel isim sonraki melek kız olsa:aleyna erkek olsa:murat koyarmısın?
aysegül87 Hamiş Melek 3 Şubat 2011 #78 hayir koymazdim sen kizina hasret ogluna Mesut ismini koyarmiydin
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 7 Şubat 2012 #79 ikisinide koymazdım cnm alttaki sen kızının adını feriha oğlunun adını emir koyarmıydın
D dünüş Aktif Üye Üye 7 Şubat 2012 #80 koymasdım kayra ismini koyardım peki sen alt komşu kayra ismini koyarmıydın