*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 9 Ocak 2008 #21 Ce: şemalı örgü modelleri_3_
M Misafir Forum Okuru 9 Ocak 2008 #23 Ce: şemalı örgü modelleri_3_ tövbeler olsun ki düz örgüden hariç beceremem ki onuda öyle işler giderim kesmeyide bilmem metrelerce işleyebilirm çok hoşlarmış ama yapabilene helal olsun 🙂
Ce: şemalı örgü modelleri_3_ tövbeler olsun ki düz örgüden hariç beceremem ki onuda öyle işler giderim kesmeyide bilmem metrelerce işleyebilirm çok hoşlarmış ama yapabilene helal olsun 🙂
M Misafir Forum Okuru 29 Şubat 2008 #25 Ce: şemalı örgü modelleri_3_ çok guzel modeller var ama bende atkıdan başka bişey oremıyorum. yada ben işlerken biri başımda durup gosterecek sureklı ancak oyle.emeğine sağlık canım.
Ce: şemalı örgü modelleri_3_ çok guzel modeller var ama bende atkıdan başka bişey oremıyorum. yada ben işlerken biri başımda durup gosterecek sureklı ancak oyle.emeğine sağlık canım.
melegimeren Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #26 Ce: şemalı örgü modelleri_3_ emeğine sağlık cok güzeller paylaşın için teşekkürler
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Ağustos 2016 #27 Konumuz güncellenmiş ve yepyeni şemalı örnekler konuya eklenmiştir