şanslı_melek Yeni Üye Üye 19 Mart 2009 #1 selmmmm işte geldim burdayım herkezle tanışmalıyımm. hehehe selam ben şanslı_melek tanışmak isterim daha dün katıldım aranıza
işte geldim burdayım herkezle tanışmalıyımm. hehehe selam ben şanslı_melek tanışmak isterim daha dün katıldım aranıza
kaprisli Yeni Üye Üye 19 Mart 2009 #2 Cevap: selmmmm hoşgeldin şanslı melek keyifli forumlar ve güzel arkadaşlıklara...
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Mart 2009 #3 Cevap: selmmmm SeLaM HoŞGeLDiN MELEKLER MEKANINA.... KeYiFLi FoRuMLaR...
kar_tanesi Yeni Üye Üye 19 Mart 2009 #4 Cevap: selmmmm hosgeldin aramıza şanslı meleksin gercekten burda oldugun için 🙂
mislinay Yeni Üye Üye 22 Mart 2009 #6 Cevap: selmmmm aramıza hoş geldin keyifli forum ve kalıcı dostlukla edinmen dileklerimle...
K kardelen ayse Yeni Üye Üye 23 Mart 2009 #8 Cevap: selmmmm merhaba melekler aranıza bende yeni katıldım.ben google de aranırken buldum sizi ve hamile bayanlar arasındaki paylaşım çok hoşuma gitti, hemen kaydoldum.yalnız ben o foruma nasıl gidicem onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Cevap: selmmmm merhaba melekler aranıza bende yeni katıldım.ben google de aranırken buldum sizi ve hamile bayanlar arasındaki paylaşım çok hoşuma gitti, hemen kaydoldum.yalnız ben o foruma nasıl gidicem onu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?