мэLэкіта Yeni Üye Üye 26 Eylül 2008 #1 Selamunaleyküm Selam herkese..Ben İstanbuldan Melekita Bende aranıza katıldım umarım kabul edersiniz.🙂 siteyi googlada arama yaparken buldum ve uye olmam gerektigine karar verdim..:kızılötesi: Umarım güzel paylaşımlarla sitemize destek vericem.. Kalın saglıcakla..
Selam herkese..Ben İstanbuldan Melekita Bende aranıza katıldım umarım kabul edersiniz.🙂 siteyi googlada arama yaparken buldum ve uye olmam gerektigine karar verdim..:kızılötesi: Umarım güzel paylaşımlarla sitemize destek vericem.. Kalın saglıcakla..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Eylül 2008 #2 Cevap: Selamunaleyküm aramıza hoşgeldin melekita bol paylaşımlar keyifli forumlar dilerim🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Eylül 2008 #4 Cevap: Selamunaleyküm hoşgeldin safalar getirdin
M Misafir Forum Okuru 26 Eylül 2008 #5 Cevap: Selamunaleyküm hoş geldin melek sefalar getirdin,yaa gelmeseydin yetişemeseydin ne yapardıkk yarım kalırdık melek sensiz olurduk melek keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim arkadaşım 🙂
Cevap: Selamunaleyküm hoş geldin melek sefalar getirdin,yaa gelmeseydin yetişemeseydin ne yapardıkk yarım kalırdık melek sensiz olurduk melek keyifli vede bol paylaşımlı forumlar dilerim arkadaşım 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Eylül 2008 #6 Cevap: Selamunaleyküm Hosgeldin melekita🙂 Keyifli forumlar dilerim
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 26 Eylül 2008 #7 Cevap: Selamunaleyküm aramıza hoşgeldin melekita bol paylaşımlar
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Eylül 2008 #8 Cevap: Selamunaleyküm aramıza hoşgeldin melekita keyifli forumlar 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Eylül 2008 #10 Cevap: Selamunaleyküm aramıza hoşgeldin melekita keyifli forumlar