küçücükbirhiç Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2013 #1 Selamun aleykum Aranıza yeni katıldım ,İstanbul'da yaşıyorum iki dünyalar tatlısı kızım var.
küçücükbirhiç Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2013 #3 Hosbulduk Allah razi olsun. Cok güzel bir yer çok hoşumuza gitti lâkin ben hep telefondan girdiğim için çok zor oluyor
Hosbulduk Allah razi olsun. Cok güzel bir yer çok hoşumuza gitti lâkin ben hep telefondan girdiğim için çok zor oluyor
küçücükbirhiç Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2013 #5 Asena_Sule' Alıntı: hoş geldin aramıza umarım güzel vakit geçirrisin 🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun kardeşim inşallah hoş vakit geçireceğimi umuyorum bende🙂
Asena_Sule' Alıntı: hoş geldin aramıza umarım güzel vakit geçirrisin 🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun kardeşim inşallah hoş vakit geçireceğimi umuyorum bende🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 1 Ağustos 2013 #6 küçücükbirhiç' Alıntı: Hosbulduk Allah razi olsun. Cok güzel bir yer çok hoşumuza gitti lâkin ben hep telefondan girdiğim için çok zor oluyor Genişletmek için tıkla ... Evet telefondan çok zor oluyor ama bilgisayardan çok daha rahat edersin bu arada profil fotorafını çok beğendim söylemeden edemeyeceğim
küçücükbirhiç' Alıntı: Hosbulduk Allah razi olsun. Cok güzel bir yer çok hoşumuza gitti lâkin ben hep telefondan girdiğim için çok zor oluyor Genişletmek için tıkla ... Evet telefondan çok zor oluyor ama bilgisayardan çok daha rahat edersin bu arada profil fotorafını çok beğendim söylemeden edemeyeceğim
küçücükbirhiç Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2013 #7 Maglesef kardesim cocuklarimiz genelde başında oluyor bizde burdan kullanmaya alıştık artık orası bize zor geliyor aç kapa 🙂)))
Maglesef kardesim cocuklarimiz genelde başında oluyor bizde burdan kullanmaya alıştık artık orası bize zor geliyor aç kapa 🙂)))