Angel_tears Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #11 Cevap: Selamlar... Sitemize hoşgeldiniz..İyi vakit geçirmeniz ve bol paylaşım yapmanız dileğiyle Birazda kendinizden bahsetseydiniz çok güzel olurdu 🙂
Cevap: Selamlar... Sitemize hoşgeldiniz..İyi vakit geçirmeniz ve bol paylaşım yapmanız dileğiyle Birazda kendinizden bahsetseydiniz çok güzel olurdu 🙂
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #13 Cevap: Selamlar... Angel_tears' Alıntı: Sitemize hoşgeldiniz..İyi vakit geçirmeniz ve bol paylaşım yapmanız dileğiyle Birazda kendinizden bahsetseydiniz çok güzel olurdu 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 Bahsedeyim o zaman... Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik mezunu olmama rağmen ev hanımıyım. Karabük'te yaşıyorum. 2 yıllık evliyim. Henüz çocuğum yok ama Rabbim nasibederse istiyorum... Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum... 🙂
Cevap: Selamlar... Angel_tears' Alıntı: Sitemize hoşgeldiniz..İyi vakit geçirmeniz ve bol paylaşım yapmanız dileğiyle Birazda kendinizden bahsetseydiniz çok güzel olurdu 🙂 Genişletmek için tıkla ... 🙂 Bahsedeyim o zaman... Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik mezunu olmama rağmen ev hanımıyım. Karabük'te yaşıyorum. 2 yıllık evliyim. Henüz çocuğum yok ama Rabbim nasibederse istiyorum... Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum... 🙂