pink_angel11 Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #1 selamın aleyküm=) merhabalar hepinizeee ben büşraa 18 yaşındayım ÖSSye hazırlanıyorum site çok hoşuma gittii dewamini dilerimmmmmmm
merhabalar hepinizeee ben büşraa 18 yaşındayım ÖSSye hazırlanıyorum site çok hoşuma gittii dewamini dilerimmmmmmm
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Mayıs 2009 #3 Cevap: selamın aleyküm=) Merhabalar aramıza hoş geldin melek 🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #4 Cevap: selamın aleyküm=) Sana da merhaba hoşgeldin aramıza.Keyifli forum ve kalıcaı arkadaşlıklar diliyorum🙂🙂
Cevap: selamın aleyküm=) Sana da merhaba hoşgeldin aramıza.Keyifli forum ve kalıcaı arkadaşlıklar diliyorum🙂🙂
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #5 Cevap: selamın aleyküm=) merhabalar hg pink angel🙂 😱yy: keyifli forumlar diliyorum..
pink_angel11 Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #6 Cevap: selamın aleyküm=) hepinize teşekkür ederim hoşbuldummmmmm
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2009 #7 Cevap: selamın aleyküm=) hoş geldin canım keyifli forumlar
Gülümseme Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2009 #8 Cevap: selamın aleyküm=) hoşgeldin keyifli forumlar.öss de başarılar dilerim.her şey gönlünce olsun.
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2009 #10 Cevap: selamın aleyküm=) hoşgeldin keyifli forumlar ve bol paylaşımlar dilerim.