mai`siyah Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2009 #1 seLam Merhaba sitenizi dün gece keşfettim.. inceledim ve üye olmaya karar verdim.. bugunde pc açtgım gibi ilk buraya geldim : ) umarım sıkı arkadaslıklar kurabilir ve doyurucu paylaşmlar yapabiliriz..
Merhaba sitenizi dün gece keşfettim.. inceledim ve üye olmaya karar verdim.. bugunde pc açtgım gibi ilk buraya geldim : ) umarım sıkı arkadaslıklar kurabilir ve doyurucu paylaşmlar yapabiliriz..
PeLiNiM Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2009 #2 Hoşgeldin arkadaşım.Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.....
Y yasenil Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2009 #3 Bende senin gibi yeniyim , aramiza hgeldin melek🙂 Guzel paylasimlar dilerim... sevgiler
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 30 Temmuz 2009 #5 Canim aramiza hos geldin Sefalar getirdin... 🙂 Keyifli forumlar, ve kalici dostluklar dilerim... 🙂
mai`siyah Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2009 #7 tşkler bende sizin gibi umuyorum eğer zaman oursa eminim iyi dostluklar kurabilriz ben uyumlu insanımdır 😀
tşkler bende sizin gibi umuyorum eğer zaman oursa eminim iyi dostluklar kurabilriz ben uyumlu insanımdır 😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2009 #9 Sitemize hoşgeldin 🙂 Güzel dostluklar kurabileceğin ve en güzel paylaşımları yapabileceğin bir yerdesin şu an 🙂 Keyifli forumlar 🙂
Sitemize hoşgeldin 🙂 Güzel dostluklar kurabileceğin ve en güzel paylaşımları yapabileceğin bir yerdesin şu an 🙂 Keyifli forumlar 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 4 Ağustos 2009 #10 Aramıza hoş geldin canım.. Aradığın dostluk ve paylaşımsa doğru yerdesin...