M Mügü Paylaşımcı Melek 28 Mart 2022 #981 Bu akşam 3 çeşit yemek yaptım söyle söyliyeyim peynirli makarna yaptım kendime çorba oğlum geldi ne yemek var anne dedim dedim peyniri makarna var demezmi içine biraz salça koy 🙄dedi dedim oğlum olmaz ve ben tekrardan salçalı makarna yaptım ona göre
Bu akşam 3 çeşit yemek yaptım söyle söyliyeyim peynirli makarna yaptım kendime çorba oğlum geldi ne yemek var anne dedim dedim peyniri makarna var demezmi içine biraz salça koy 🙄dedi dedim oğlum olmaz ve ben tekrardan salçalı makarna yaptım ona göre
M Mügü Paylaşımcı Melek 28 Mart 2022 #982 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Hergün aynı şeyleri yap yap bıkıyor insan artık yapmayalım mügüş Genişletmek için tıkla ... Yapmayalım kız tey tey
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Hergün aynı şeyleri yap yap bıkıyor insan artık yapmayalım mügüş Genişletmek için tıkla ... Yapmayalım kız tey tey
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 28 Mart 2022 #983 🙄Yemek seçenle uğraşmak zor valla ye işte ne varsa benim kocacım da herşeye mıy mıy
M Mügü Paylaşımcı Melek 28 Mart 2022 #984 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: 🙄Yemek seçenle uğraşmak zor valla ye işte ne varsa benim kocacım da herşeye mıy mıy Genişletmek için tıkla ... Zor kızda seçer o seviyor diye peynirli yaptım 🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: 🙄Yemek seçenle uğraşmak zor valla ye işte ne varsa benim kocacım da herşeye mıy mıy Genişletmek için tıkla ... Zor kızda seçer o seviyor diye peynirli yaptım 🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 28 Mart 2022 #986 Sende hepsinin sevdiği bişey yap uğraşma ayrı ayrı 🙂