M Mügü Paylaşımcı Melek 15 Şubat 2022 #661 En iyisi yarın birine kahvaltıya gideyim akşam başka yere 😛o zaman biraz dinlenirim
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Şubat 2022 #664 Bu gün yapılan işler wc ve banyo yıkandı papazlar yikamdi Bulaşık makinası çalıştırıldı elde yıkacaklar yıkandı masa silindi elbise dolabının üstü silindi yiladigim halılar serildi komşuya pazara gidildi ıspanak aldım pişiyor
Bu gün yapılan işler wc ve banyo yıkandı papazlar yikamdi Bulaşık makinası çalıştırıldı elde yıkacaklar yıkandı masa silindi elbise dolabının üstü silindi yiladigim halılar serildi komşuya pazara gidildi ıspanak aldım pişiyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Şubat 2022 #667 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Hangi papazları yıkadın kızzz Genişletmek için tıkla ... Ne papası kız 🙄paspas yıkadım ben
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Hangi papazları yıkadın kızzz Genişletmek için tıkla ... Ne papası kız 🙄paspas yıkadım ben
M Mügü Paylaşımcı Melek 17 Şubat 2022 #670 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İlaç vermedi mi mügüş Genişletmek için tıkla ... Selam verdi kız zaten hep iltihaplı benim dişler 🙄🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İlaç vermedi mi mügüş Genişletmek için tıkla ... Selam verdi kız zaten hep iltihaplı benim dişler 🙄🙄