M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Şubat 2022 #611 E Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Diş tedavisi zor mügüş dikkat et yediklerine Genişletmek için tıkla ... Evet ya çok zor
E Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Diş tedavisi zor mügüş dikkat et yediklerine Genişletmek için tıkla ... Evet ya çok zor
M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Şubat 2022 #612 Saat tutum iş yapacağım çamaşır var katlanacak balkon kapısı silinecek mutfak tezgahı toplanacak mutfak masası ve sandalyeler silinecek çöp atılacak 2 saat sonra burdayım bakalım yapa bilecekmişim
Saat tutum iş yapacağım çamaşır var katlanacak balkon kapısı silinecek mutfak tezgahı toplanacak mutfak masası ve sandalyeler silinecek çöp atılacak 2 saat sonra burdayım bakalım yapa bilecekmişim
M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Şubat 2022 #613 Kız ne gülüyorsun ha zaten hep reklâmlar diş üzeri geliyor
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 12 Şubat 2022 #614 Kızına söyle brave diye bir uygulama var onu yüklesin sana bizde reklam yok
M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Şubat 2022 #616 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüş saat doldu bitti mi işin Genişletmek için tıkla ... Yok ya bitmedi 20 dakika masayı sildim ha ha kadir ezildi gibi masanın altına girdim 🙄🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüş saat doldu bitti mi işin Genişletmek için tıkla ... Yok ya bitmedi 20 dakika masayı sildim ha ha kadir ezildi gibi masanın altına girdim 🙄🙄
M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Şubat 2022 #619 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Yavaş yavaş yap kız ne acelen var Genişletmek için tıkla ... Ciden kirliydi ya masada üstü cam altı kirlenmişti ya ak pak oldu vallah
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Yavaş yavaş yap kız ne acelen var Genişletmek için tıkla ... Ciden kirliydi ya masada üstü cam altı kirlenmişti ya ak pak oldu vallah
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 12 Şubat 2022 #620 Bende banyoya çamaşır suyu döktüm elektrik gitti bekliyorum sarjda bitiyor 🙄