M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Şubat 2022 #582 SadmiN' Alıntı: İyi geceler janjanlarım benim Genişletmek için tıkla ... Kim geliş kim kırmızı halı sererdik bari ben çıkmışım sonra gelmişin 🙄🙄
SadmiN' Alıntı: İyi geceler janjanlarım benim Genişletmek için tıkla ... Kim geliş kim kırmızı halı sererdik bari ben çıkmışım sonra gelmişin 🙄🙄
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Şubat 2022 #583 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüş napiyon kız ne temizlik yapıcan bugün Genişletmek için tıkla ... Ne iş yaptım çamaşır çamaşır birde mutfagin camını sildim bulaşık makinasını çalıştırdım eltim aradı taziye vardı gitmemiştik kar kış olunca oraya gidip geldik gelirken markete birde manava uğradım akşama kıymalı tantuni yapacağım duş alıp oturdum kalkıp namaz kılacağım
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüş napiyon kız ne temizlik yapıcan bugün Genişletmek için tıkla ... Ne iş yaptım çamaşır çamaşır birde mutfagin camını sildim bulaşık makinasını çalıştırdım eltim aradı taziye vardı gitmemiştik kar kış olunca oraya gidip geldik gelirken markete birde manava uğradım akşama kıymalı tantuni yapacağım duş alıp oturdum kalkıp namaz kılacağım
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #584 Bende temizlik yaptım cam silicektim sular kesilmiş 🙄 gözlerim kapanıyor kahve yapim gel kız
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 11 Şubat 2022 #585 Fiyatlar nasıl orda kıymalı tantuni nasıl yapıcan anlat bakim
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Şubat 2022 #586 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Fiyatlar nasıl orda kıymalı tantuni nasıl yapıcan anlat bakim Genişletmek için tıkla ... Fiyatı sorma vallah 50 tl ver dedim kiloyu sormadım kız kendim için yaptım hep çorba çorba olmuyor ya yiye bilmek için somun içini ve salatanın suyunu yedim
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Fiyatlar nasıl orda kıymalı tantuni nasıl yapıcan anlat bakim Genişletmek için tıkla ... Fiyatı sorma vallah 50 tl ver dedim kiloyu sormadım kız kendim için yaptım hep çorba çorba olmuyor ya yiye bilmek için somun içini ve salatanın suyunu yedim
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Şubat 2022 #587 Gerekli kadar yağ kıymayı katıyorum biraz tuz sonra kırmızı tozbiber pul biber baharat katıyorum yedi türlü baharat birazda sıcak su o kadar
Gerekli kadar yağ kıymayı katıyorum biraz tuz sonra kırmızı tozbiber pul biber baharat katıyorum yedi türlü baharat birazda sıcak su o kadar
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Şubat 2022 #590 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sulu yemekte yap mügüş sebze fiyatlarını sordum Genişletmek için tıkla ... Yapıyorum da benimkiler her şeyi yemiyorlar🙄🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sulu yemekte yap mügüş sebze fiyatlarını sordum Genişletmek için tıkla ... Yapıyorum da benimkiler her şeyi yemiyorlar🙄🙄