M Mügü Paylaşımcı Melek 5 Şubat 2022 #443 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Geçmiş olsun mügüş Genişletmek için tıkla ... Ay çok zor ya hiç halim yok
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Geçmiş olsun mügüş Genişletmek için tıkla ... Ay çok zor ya hiç halim yok
M Mügü Paylaşımcı Melek 5 Şubat 2022 #444 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Geçmiş olsun mügüş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürlerr♥️
M Mügü Paylaşımcı Melek 5 Şubat 2022 #448 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ağrı kesici falan vermedi mi Genişletmek için tıkla ... Günaydın verdi
M Mügü Paylaşımcı Melek 5 Şubat 2022 #449 Şaka gibi çamaşır makina bozuldu dün bu gün servis gelecek bekliyorum o arada bulaşık makinesi ini çalıştırdım ve salona geçtim kızım anne gel dedi ve bulaşık makinesi bozulmuş ha ha su akıtıyor şaka gibi ben şok 🙄🙄
Şaka gibi çamaşır makina bozuldu dün bu gün servis gelecek bekliyorum o arada bulaşık makinesi ini çalıştırdım ve salona geçtim kızım anne gel dedi ve bulaşık makinesi bozulmuş ha ha su akıtıyor şaka gibi ben şok 🙄🙄
M Mügü Paylaşımcı Melek 6 Şubat 2022 #450 Küsüm size kızlar insan sorar nasılsın diye 🙄implant yapılıyor bana zaten kaç ay sürecek bilmiyorum