M Mügü Paylaşımcı Melek 3 Şubat 2022 #411 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 89061 Genişletmek için tıkla ... Bu ne kız 🙄🙄bir şey yazmamisin
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 89061 Genişletmek için tıkla ... Bu ne kız 🙄🙄bir şey yazmamisin
M Mügü Paylaşımcı Melek 3 Şubat 2022 #413 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bunu indirince reklamlar çıkmıyor mügüş Genişletmek için tıkla ... Neyi kız
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bunu indirince reklamlar çıkmıyor mügüş Genişletmek için tıkla ... Neyi kız
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 3 Şubat 2022 #414 Çok reklamlar var ya mügüş Brave uygulamasını indiriyorsun artık reklam yok
M Mügü Paylaşımcı Melek 3 Şubat 2022 #415 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Çok reklamlar var ya mügüş Brave uygulamasını indiriyorsun artık reklam yok Genişletmek için tıkla ... Kız boşuna @SadmiN yaşlı demiyor bana şimdi anladım
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Çok reklamlar var ya mügüş Brave uygulamasını indiriyorsun artık reklam yok Genişletmek için tıkla ... Kız boşuna @SadmiN yaşlı demiyor bana şimdi anladım
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 3 Şubat 2022 #416 Elektrik faturası 192 geldi herkes 2-3 katı deyince 400 falan bekiyordum 😀
M Mügü Paylaşımcı Melek 3 Şubat 2022 #417 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Elektrik faturası 192 geldi herkes 2-3 katı deyince 400 falan bekiyordum 😀 Genişletmek için tıkla ... Bende 400 bekliyordum ama 220 geldi ben çok evde değildim ya ondan her halde
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Elektrik faturası 192 geldi herkes 2-3 katı deyince 400 falan bekiyordum 😀 Genişletmek için tıkla ... Bende 400 bekliyordum ama 220 geldi ben çok evde değildim ya ondan her halde
M Mügü Paylaşımcı Melek 3 Şubat 2022 #418 Evvelki gün mutfağı temizlemeye başlamıştım bırakınca yeniden devam bu mutfak bitmez ya 🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 3 Şubat 2022 #419 Ben hergün dolapların yüzünü siliyorum aspiratörü falan filtresini de makine açınca yıkıyorum dolapların içinide 15 günde bir boşaltıp siliyorum
Ben hergün dolapların yüzünü siliyorum aspiratörü falan filtresini de makine açınca yıkıyorum dolapların içinide 15 günde bir boşaltıp siliyorum
M Mügü Paylaşımcı Melek 3 Şubat 2022 #420 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ben hergün dolapların yüzünü siliyorum aspiratörü falan filtresini de makine açınca yıkıyorum dolapların içinide 15 günde bir boşaltıp siliyorum Genişletmek için tıkla ... Bende siliyormda bu sefer Dibden girdim kaç gündür düzgün silmiştim birde benim mutfak çok büyük ya
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ben hergün dolapların yüzünü siliyorum aspiratörü falan filtresini de makine açınca yıkıyorum dolapların içinide 15 günde bir boşaltıp siliyorum Genişletmek için tıkla ... Bende siliyormda bu sefer Dibden girdim kaç gündür düzgün silmiştim birde benim mutfak çok büyük ya