M Mügü Paylaşımcı Melek 28 Ocak 2022 #334 Duş aldım çamaşır makinasını çalıştırdım Batanye yıkanıyor kızım çay demlemiş içeceğiz mahsumlar apartmanı izleyeceğim tekrarını ızliyecegim
Duş aldım çamaşır makinasını çalıştırdım Batanye yıkanıyor kızım çay demlemiş içeceğiz mahsumlar apartmanı izleyeceğim tekrarını ızliyecegim
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 28 Ocak 2022 #335 Afiyet olsun mügüş kızların evdeyken uzat bacaklarını otur ne iş yapıyon
M Mügü Paylaşımcı Melek 28 Ocak 2022 #336 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Afiyet olsun mügüş kızların evdeyken uzat bacaklarını otur ne iş yapıyon Genişletmek için tıkla ... Kızlardan 2 si gitti bir kaldı oda yarın gidecek kız çocuklar durmuyordu yarın eltim kahvaltıya kahvaltıya Çağırdı gideceğiz bakalım elticigim ne hazırlamış 😛😉
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Afiyet olsun mügüş kızların evdeyken uzat bacaklarını otur ne iş yapıyon Genişletmek için tıkla ... Kızlardan 2 si gitti bir kaldı oda yarın gidecek kız çocuklar durmuyordu yarın eltim kahvaltıya kahvaltıya Çağırdı gideceğiz bakalım elticigim ne hazırlamış 😛😉
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 28 Ocak 2022 #338 Bekarken bizde hep komşularla beraberdik burda komşuluk yok zaten pandemi oldu kukumav kuşu gibi oldum
Bekarken bizde hep komşularla beraberdik burda komşuluk yok zaten pandemi oldu kukumav kuşu gibi oldum
M Mügü Paylaşımcı Melek 28 Ocak 2022 #339 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bekarken bizde hep komşularla beraberdik burda komşuluk yok zaten pandemi oldu kukumav kuşu gibi oldum Genişletmek için tıkla ... Kız burda var komşuluk
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bekarken bizde hep komşularla beraberdik burda komşuluk yok zaten pandemi oldu kukumav kuşu gibi oldum Genişletmek için tıkla ... Kız burda var komşuluk