M Mügü Paylaşımcı Melek 27 Nisan 2021 #11 Likapam' Alıntı: Şimdiden güle güle kullan canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ev girseydi Iyi olacaktı 🙄
Likapam' Alıntı: Şimdiden güle güle kullan canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ev girseydi Iyi olacaktı 🙄
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Nisan 2021 #12 Ohhhh beee uykusuz gacılar yeni güne selam olsun. Elhamdülillah. Sabah namazı da eda edildi. Nihayetinde ölüm var değil mi ? Rabbim kabul etsin tüm tutanların orucunu, içinde benimkinide inşallah. Mucuks canlarım.
Ohhhh beee uykusuz gacılar yeni güne selam olsun. Elhamdülillah. Sabah namazı da eda edildi. Nihayetinde ölüm var değil mi ? Rabbim kabul etsin tüm tutanların orucunu, içinde benimkinide inşallah. Mucuks canlarım.
Likapam Paylaşımcı Melek 29 Nisan 2021 #14 Mügü' Alıntı: Kızlar nerdesiniz ya 🙄 Genişletmek için tıkla ... Biz burdayız sen nerdesin
M Mügü Paylaşımcı Melek 29 Nisan 2021 #15 Likapam' Alıntı: Biz burdayız sen nerdesin Genişletmek için tıkla ... Ben arda kayıp oluyorum ya
Likapam Paylaşımcı Melek 29 Nisan 2021 #20 Mügü' Alıntı: Anam ben geldim siz gittiniz ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... Ben hemen yattım bu gün hastane işlerim var canım
Mügü' Alıntı: Anam ben geldim siz gittiniz ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... Ben hemen yattım bu gün hastane işlerim var canım