Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 24 Ocak 2022 #252 Bende içtim biraz önce akşam çok yağdı her yer bembeyaz oldu
M Mügü Paylaşımcı Melek 24 Ocak 2022 #253 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bende içtim biraz önce akşam çok yağdı her yer bembeyaz oldu Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın o zaman
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Bende içtim biraz önce akşam çok yağdı her yer bembeyaz oldu Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın o zaman
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 24 Ocak 2022 #254 Ama çok geç yağdı çıkamadım oynamaya yarın artıkın
M Mügü Paylaşımcı Melek 24 Ocak 2022 #257 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Köy sarmamı da sardım Ekli dosyayı görüntüle 88984 Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık nefis görünüyor
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Köy sarmamı da sardım Ekli dosyayı görüntüle 88984 Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık nefis görünüyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 24 Ocak 2022 #259 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Nohutlu mügüş pirincle değil Genişletmek için tıkla ... Nohutlu 🙄🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 24 Ocak 2022 #260 Evet 1 tane yada yarım koyuyoruz. Aşlık bilirmisin sizde var mı bilmiyorum buğday kaynatılmadan değirmende çekiliyor. Bizde onunla yapılır.
Evet 1 tane yada yarım koyuyoruz. Aşlık bilirmisin sizde var mı bilmiyorum buğday kaynatılmadan değirmende çekiliyor. Bizde onunla yapılır.