M Mügü Paylaşımcı Melek 30 Mart 2022 #991 Zaten yorgunum 2 kiloya yakın sarmısak soydum buzluğa koymak için bozulacaktı yoksa birde pazara gittim komşuyla hiç bir şey alınmıyor ya çok pahalı 🙄🙄
Zaten yorgunum 2 kiloya yakın sarmısak soydum buzluğa koymak için bozulacaktı yoksa birde pazara gittim komşuyla hiç bir şey alınmıyor ya çok pahalı 🙄🙄
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 30 Mart 2022 #993 Ay ben çok severim sarmisak soymayı hiç koymadım buzluğa dışarda kalınca da içi boşalıyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 30 Mart 2022 #995 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ay ben çok severim sarmisak soymayı hiç koymadım buzluğa dışarda kalınca da içi boşalıyor Genişletmek için tıkla ... Seviyorsan soy koy kız zaten bir şey alınmıyor
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ay ben çok severim sarmisak soymayı hiç koymadım buzluğa dışarda kalınca da içi boşalıyor Genişletmek için tıkla ... Seviyorsan soy koy kız zaten bir şey alınmıyor
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 2 Nisan 2022 #996 Hayırlı ramazanlar kızlar bereketli sofralarınız olsun ❤
YesilDomates Hamiş Melek 2 Nisan 2022 #998 Ohhhh sahurda da sohbetleriniz olur şimdi miiissss Allah muhabbetinizi bozmasın
M Mügü Paylaşımcı Melek 3 Nisan 2022 #1.000 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüş uyuyon mu gel kız sohbet edelim Genişletmek için tıkla ... Geldim sen Yok su
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Mügüş uyuyon mu gel kız sohbet edelim Genişletmek için tıkla ... Geldim sen Yok su