LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 25 Temmuz 2019 #11 Namso' Alıntı: Ben karbonatla test yaptim karimdan daha cok hamile ciktim Genişletmek için tıkla ... doğruluk payı olmayan şeyler bunlar bence binde bir tutan vardır ama ben şahsen inanmıyorum en güzeli gidin tertemiz kanda testinizi yaptırın sonuç kesin elinizde 🙂
Namso' Alıntı: Ben karbonatla test yaptim karimdan daha cok hamile ciktim Genişletmek için tıkla ... doğruluk payı olmayan şeyler bunlar bence binde bir tutan vardır ama ben şahsen inanmıyorum en güzeli gidin tertemiz kanda testinizi yaptırın sonuç kesin elinizde 🙂
Likapam Paylaşımcı Melek 25 Temmuz 2019 #12 Namso' Alıntı: Ben karbonatla test yaptim karimdan daha cok hamile ciktim Genişletmek için tıkla ...
S Sarı Şeker 45 Forum Okuru 30 Eylül 2019 #13 Gulsecen' Alıntı: Merhaba ben dün gebelik testi yaptım ama birinci çizgi biraz silik çıktı sizce hamileyim şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Evet hamilesin erken hamilelik olduğu için silik çıkmış durumda
Gulsecen' Alıntı: Merhaba ben dün gebelik testi yaptım ama birinci çizgi biraz silik çıktı sizce hamileyim şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Evet hamilesin erken hamilelik olduğu için silik çıkmış durumda