PaSikA Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #851 ßeLeN' Alıntı: Pasim ya ben bu Bursayı nasıl kaçırdım 🙁 Genişletmek için tıkla ... Valla Belenim Bursa'yı senin için sordum nasıl olsa heryere Bursa diye buraya der ve cevabı bilir dedim ama maleseff kaçırdın Madem bilemiyorsunuz ozaman ipucu veriyorum Marmara Bölgesinde bir il 🙂
ßeLeN' Alıntı: Pasim ya ben bu Bursayı nasıl kaçırdım 🙁 Genişletmek için tıkla ... Valla Belenim Bursa'yı senin için sordum nasıl olsa heryere Bursa diye buraya der ve cevabı bilir dedim ama maleseff kaçırdın Madem bilemiyorsunuz ozaman ipucu veriyorum Marmara Bölgesinde bir il 🙂
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 15 Aralık 2010 #852 ßeLeN' Alıntı: Kayseri diyorum bu aralar çok meşhur oldu haberlerde falan.. belki malzeme çıkar yada Pasimde belki haber izlemiştir ve aaa ben Kayseriyi sorayım demiştir 🙂 Erman Kuzunun karısı Abiye gibi hissettim birden kendimi açıklamaya bak ya bu ben olamam 😀 Genişletmek için tıkla ... Kuzummmm
ßeLeN' Alıntı: Kayseri diyorum bu aralar çok meşhur oldu haberlerde falan.. belki malzeme çıkar yada Pasimde belki haber izlemiştir ve aaa ben Kayseriyi sorayım demiştir 🙂 Erman Kuzunun karısı Abiye gibi hissettim birden kendimi açıklamaya bak ya bu ben olamam 😀 Genişletmek için tıkla ... Kuzummmm