PaSikA Yeni Üye Üye 15 Aralık 2010 #844 Köy veya değil o resimde Türkiye'nin bir karesi ayrıca il merkezlerinden koymuyorum resimleri bunun farkındasınızdır...O yüzden tahminlere devam
Köy veya değil o resimde Türkiye'nin bir karesi ayrıca il merkezlerinden koymuyorum resimleri bunun farkındasınızdır...O yüzden tahminlere devam
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 15 Aralık 2010 #849 Ben CORUM dedim ama sonra gordum Lalezar demis zaten onu...Hemen degistiriyorum NIGDE diyorum😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Aralık 2010 #850 Kayseri diyorum bu aralar çok meşhur oldu haberlerde falan.. belki malzeme çıkar yada Pasimde belki haber izlemiştir ve aaa ben Kayseriyi sorayım demiştir 🙂 Erman Kuzunun karısı Abiye gibi hissettim birden kendimi açıklamaya bak ya bu ben olamam 😀
Kayseri diyorum bu aralar çok meşhur oldu haberlerde falan.. belki malzeme çıkar yada Pasimde belki haber izlemiştir ve aaa ben Kayseriyi sorayım demiştir 🙂 Erman Kuzunun karısı Abiye gibi hissettim birden kendimi açıklamaya bak ya bu ben olamam 😀