^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 28 Mayıs 2011 #2.021 LALEZAR' Alıntı: Evet yaaa bir bilemedik gitti 🙂 napim işte sınavlar vardı bugün sersem gibi kafam, yatıcam birazdan hala kendime gelemedim yarında var öğleden sonra 😕 Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin canim🙂 Bende cok yorgunum yatak gorunce bile basim donuyo bi bardak cay icip bende uyumak istiyorum zaten
LALEZAR' Alıntı: Evet yaaa bir bilemedik gitti 🙂 napim işte sınavlar vardı bugün sersem gibi kafam, yatıcam birazdan hala kendime gelemedim yarında var öğleden sonra 😕 Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin canim🙂 Bende cok yorgunum yatak gorunce bile basim donuyo bi bardak cay icip bende uyumak istiyorum zaten
LALEZAR Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2011 #2.022 dur bakim pasi burda bildikmi bilemedik mi söylesin öyle gideriz
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2011 #2.023 büşraşit<3' Alıntı: adanaa 🙂) Genişletmek için tıkla ... sonunda doğru cevap tebrikler canım
LALEZAR Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2011 #2.024 gitmiş 🙁 neyse iyi akşamlar canım, şu şirin oğluşlarını da öp benim için ...
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 28 Mayıs 2011 #2.025 LALEZAR' Alıntı: dur bakim pasi burda bildikmi bilemedik mi söylesin öyle gideriz Genişletmek için tıkla ... evet guzel olur🙂) kizmasin simdi sohbet yeri degil cekilin gidin burdan diye🙂))
LALEZAR' Alıntı: dur bakim pasi burda bildikmi bilemedik mi söylesin öyle gideriz Genişletmek için tıkla ... evet guzel olur🙂) kizmasin simdi sohbet yeri degil cekilin gidin burdan diye🙂))
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2011 #2.026 LALEZAR' Alıntı: dur bakim pasi burda bildikmi bilemedik mi söylesin öyle gideriz Genişletmek için tıkla ... doğrumu değilmi söyledim yeni soruyada bir tahmin yapta öyle git Lalezarcığım Bu arada sınav içinde başarılar Allah zihin açıklığı versin
LALEZAR' Alıntı: dur bakim pasi burda bildikmi bilemedik mi söylesin öyle gideriz Genişletmek için tıkla ... doğrumu değilmi söyledim yeni soruyada bir tahmin yapta öyle git Lalezarcığım Bu arada sınav içinde başarılar Allah zihin açıklığı versin
LALEZAR Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2011 #2.027 Yani resimle yine Pasi aramızda 😀 diyorum ki Mersin ..........
büşra.shid Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2011 #2.029 büşraşit<3 Nickli Üyeden Alıntı adanaa ) sonunda doğru cevap tebrikler canım Genişletmek için tıkla ... teşkür ederimm 🙂 yeni resim deeee antalya mı 😀
büşraşit<3 Nickli Üyeden Alıntı adanaa ) sonunda doğru cevap tebrikler canım Genişletmek için tıkla ... teşkür ederimm 🙂 yeni resim deeee antalya mı 😀
büşra.shid Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2011 #2.030 büşraşit<3 Nickli Üyeden Alıntı adanaa ) sonunda doğru cevap tebrikler canım Genişletmek için tıkla ... teşkür ederimm 🙂 yeni resim deeee antalya mı 😀
büşraşit<3 Nickli Üyeden Alıntı adanaa ) sonunda doğru cevap tebrikler canım Genişletmek için tıkla ... teşkür ederimm 🙂 yeni resim deeee antalya mı 😀