PaSikA Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2011 #2.013 Kızlar hala doğru cevap yok...İpucu veriyorum... İlimizin adında A ve N harfleri var...Bilin artık
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 28 Mayıs 2011 #2.015 Nerdeyse butun sehirlerde a ve n harfi var 🙂 AYDIN deyim bende
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 28 Mayıs 2011 #2.018 LALEZAR' Alıntı: Lalem naber canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyim canim🙂) su sehiri bi bulamadik yaa uzadi gitti🙂) sen neler yapiyosun?
LALEZAR' Alıntı: Lalem naber canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyim canim🙂) su sehiri bi bulamadik yaa uzadi gitti🙂) sen neler yapiyosun?
LALEZAR Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2011 #2.020 LaLe_' Alıntı: iyim canim🙂) su sehiri bi bulamadik yaa uzadi gitti🙂) sen neler yapiyosun? Genişletmek için tıkla ... Evet yaaa bir bilemedik gitti 🙂 napim işte sınavlar vardı bugün sersem gibi kafam, yatıcam birazdan hala kendime gelemedim yarında var öğleden sonra 😕
LaLe_' Alıntı: iyim canim🙂) su sehiri bi bulamadik yaa uzadi gitti🙂) sen neler yapiyosun? Genişletmek için tıkla ... Evet yaaa bir bilemedik gitti 🙂 napim işte sınavlar vardı bugün sersem gibi kafam, yatıcam birazdan hala kendime gelemedim yarında var öğleden sonra 😕