ASİMELEK Daimi Üye Üye 25 Şubat 2011 #1.501 yaaaaa pasimmmm ama eminimmmm diyorumm hem google yazdığımda da konya resimi olarak çıkıyo istersen dene hadi pasim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bildim demi bildim ahanda kanıtım replerimi aliiiiiiimmmmmmmm
yaaaaa pasimmmm ama eminimmmm diyorumm hem google yazdığımda da konya resimi olarak çıkıyo istersen dene hadi pasim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bildim demi bildim ahanda kanıtım replerimi aliiiiiiimmmmmmmm
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2011 #1.503 ASİMELEK' Alıntı: yaaaaa pasimmmm ama eminimmmm diyorumm hem google yazdığımda da konya resimi olarak çıkıyo istersen dene hadi pasim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bildim demi bildim ahanda kanıtım replerimi aliiiiiiimmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Hayatım o hata bir kere olur herzaman değil Bende eminim konya değil 🙂
ASİMELEK' Alıntı: yaaaaa pasimmmm ama eminimmmm diyorumm hem google yazdığımda da konya resimi olarak çıkıyo istersen dene hadi pasim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bildim demi bildim ahanda kanıtım replerimi aliiiiiiimmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... Hayatım o hata bir kere olur herzaman değil Bende eminim konya değil 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 25 Şubat 2011 #1.505 yaaaaaaa pasimmmmmmm ama google yazıynca konya çıkıyo ozaman kütahya demek istiyorum barim :seker:
eLit's Yeni Üye Üye 25 Şubat 2011 #1.506 bende baktm konya diyede hiç cevap vermedim balıkesir diyeyim bari bende 🙂