ASİMELEK Daimi Üye Üye 26 Ocak 2011 #1.302 sıkııııııııı atıyorummmmmmmm veeeee kahramanmaraş diyorummmmmmm
LALEZAR Daimi Üye Üye 26 Ocak 2011 #1.303 PaSikA' Alıntı: Ben size Lale'den önce cevap verin demiştim değilmi Olurmu öyle şey Lalezar'cığım sıkılmadım tabiki yarışmadan ama fırsat bulamıyorum yarışmaya bakmaya... Evett şimdi geçelim yeni sorumuza şaka şaka bebeğim, bütün gün burda resim değiştirecek değilsin ya 🙂 Bu oturma yerleri bana İzmir'i çağrıştırdı ama bilmem ki ... Genişletmek için tıkla ...
PaSikA' Alıntı: Ben size Lale'den önce cevap verin demiştim değilmi Olurmu öyle şey Lalezar'cığım sıkılmadım tabiki yarışmadan ama fırsat bulamıyorum yarışmaya bakmaya... Evett şimdi geçelim yeni sorumuza şaka şaka bebeğim, bütün gün burda resim değiştirecek değilsin ya 🙂 Bu oturma yerleri bana İzmir'i çağrıştırdı ama bilmem ki ... Genişletmek için tıkla ...
LALEZAR Daimi Üye Üye 26 Ocak 2011 #1.304 Sudem İzmir'i söylemiş, bende Ankara diyerek birdeşansımı bu yönde kullanayım bakalım 😀
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 26 Ocak 2011 #1.305 LALEZAR' Alıntı: Sudem İzmir'i söylemiş, bende Ankara diyerek birdeşansımı bu yönde kullanayım bakalım 😀 Genişletmek için tıkla ... Lalezar benden once cvp yazmani bekledim.. Bende ISTANBUL diyorum😀
LALEZAR' Alıntı: Sudem İzmir'i söylemiş, bende Ankara diyerek birdeşansımı bu yönde kullanayım bakalım 😀 Genişletmek için tıkla ... Lalezar benden once cvp yazmani bekledim.. Bende ISTANBUL diyorum😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 27 Ocak 2011 #1.308 burası ımmmm şurda oturan emmiye sorayım bari ya burası bende izmir derdim ama demişler o yüzden sakarya diyeyim 😕
burası ımmmm şurda oturan emmiye sorayım bari ya burası bende izmir derdim ama demişler o yüzden sakarya diyeyim 😕
juju Yeni Üye Üye 28 Ocak 2011 #1.310 balıkesir bende atıyım bariii lale bilmiştir aslında biz boşuna yazıyoruz