aymelek Hamiş Melek 10 Ocak 2011 #1.131 ASİMELEK' Alıntı: bende erzurum diyorummmm 😀 Genişletmek için tıkla ... canım okuyunca şaşırdım🙂 ben şu an erzurumda oturuyorum mümkün değil öyle yeşilliklerin burda olması.... kışın kar yazın toprak ve dağ🙂 bu arada tahminimi söyleyeyim çanakkale mi
ASİMELEK' Alıntı: bende erzurum diyorummmm 😀 Genişletmek için tıkla ... canım okuyunca şaşırdım🙂 ben şu an erzurumda oturuyorum mümkün değil öyle yeşilliklerin burda olması.... kışın kar yazın toprak ve dağ🙂 bu arada tahminimi söyleyeyim çanakkale mi
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 10 Ocak 2011 #1.133 Burdur .. nerden geldiyse aklıma 🙂Durun hemencecik bir şiirde uyduralım burdur burası burdur yolları kumdur üçbuçuga satılır en ucuzu tuzdur🙂 nasılda attım ne alakaysa 🙂
Burdur .. nerden geldiyse aklıma 🙂Durun hemencecik bir şiirde uyduralım burdur burası burdur yolları kumdur üçbuçuga satılır en ucuzu tuzdur🙂 nasılda attım ne alakaysa 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 10 Ocak 2011 #1.136 aymelek' Alıntı: canım okuyunca şaşırdım🙂 ben şu an erzurumda oturuyorum mümkün değil öyle yeşilliklerin burda olması.... kışın kar yazın toprak ve dağ🙂 bu arada tahminimi söyleyeyim çanakkale mi Genişletmek için tıkla ... 😀 bende attım zatennn 😀 aama görüyorum ki tutmamış çaktırmaaa 😀
aymelek' Alıntı: canım okuyunca şaşırdım🙂 ben şu an erzurumda oturuyorum mümkün değil öyle yeşilliklerin burda olması.... kışın kar yazın toprak ve dağ🙂 bu arada tahminimi söyleyeyim çanakkale mi Genişletmek için tıkla ... 😀 bende attım zatennn 😀 aama görüyorum ki tutmamış çaktırmaaa 😀
LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Ocak 2011 #1.140 Kütahya diyorum ve bir sıkımlık diş macunu kazanıyorum değil mi Pasi