B beklenenbebis Forum Okuru 7 Ocak 2011 #1.071 Yokluğa darlığa göğüs germişsin Şehirler içinde en çok ermişsin Vatana bayrağa canın vermişsin Benim namlı benim şanlı KİLİS im eee bunu yazmasaydım çatLardım
Yokluğa darlığa göğüs germişsin Şehirler içinde en çok ermişsin Vatana bayrağa canın vermişsin Benim namlı benim şanlı KİLİS im eee bunu yazmasaydım çatLardım
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 7 Ocak 2011 #1.072 bende kilis dicektim dedim şimdi doğu tarafıda kalıyo ondan yazmadın akdenizde kalıyo sanırım kilis
seyda seyda Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #1.074 PaSikA' Alıntı: Tebrikler Seyda doğru cevap teşekkür ederim canım. Genişletmek için tıkla ...
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #1.075 beklenenbebis' Alıntı: TABİKİDEE KİLİSSS Genişletmek için tıkla ... tebrikler beklenenbebiş doğru tahmin...+rep senindir
beklenenbebis' Alıntı: TABİKİDEE KİLİSSS Genişletmek için tıkla ... tebrikler beklenenbebiş doğru tahmin...+rep senindir
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #1.076 ebe melek' Alıntı: kesin burasi azerbeycanin bas kenti baküdür hah Genişletmek için tıkla ... Ebecim tahminlerini Türkiye'de bulunan şehirlerden yaparsan doğru cevabı bulma şansın daha yüksek olur...
ebe melek' Alıntı: kesin burasi azerbeycanin bas kenti baküdür hah Genişletmek için tıkla ... Ebecim tahminlerini Türkiye'de bulunan şehirlerden yaparsan doğru cevabı bulma şansın daha yüksek olur...
M Misafir Melek Forum Okuru 7 Ocak 2011 #1.078 . İçimden İstanbul demek geldi 😀 Birde siteye girebilseydim çok sevinicektim ama yine giriş yapamadım malesef 🙁(((((( LALEZAR Ben..
. İçimden İstanbul demek geldi 😀 Birde siteye girebilseydim çok sevinicektim ama yine giriş yapamadım malesef 🙁(((((( LALEZAR Ben..
megara Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #1.079 Misafir Melek' Alıntı: İçimden İstanbul demek geldi 😀 Birde siteye girebilseydim çok sevinicektim ama yine giriş yapamadım malesef 🙁(((((( LALEZAR Ben.. Genişletmek için tıkla ... içinden geldiyse kesin istanbuldur burası artık cevap vermeye gerek yok sanırım😀
Misafir Melek' Alıntı: İçimden İstanbul demek geldi 😀 Birde siteye girebilseydim çok sevinicektim ama yine giriş yapamadım malesef 🙁(((((( LALEZAR Ben.. Genişletmek için tıkla ... içinden geldiyse kesin istanbuldur burası artık cevap vermeye gerek yok sanırım😀
seyda seyda Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #1.080 samsun Sakın istikrarsızlık Samsun'umu yakmasın Vurup yıkıp öldürüp Hiç üstlere çıkmasın Samsun denirse durun Masaya hızlı vurun şiir olmadı ama bunu buldum neyse...
samsun Sakın istikrarsızlık Samsun'umu yakmasın Vurup yıkıp öldürüp Hiç üstlere çıkmasın Samsun denirse durun Masaya hızlı vurun şiir olmadı ama bunu buldum neyse...