$ul€ Yeni Üye Üye 11 Şubat 2011 #11 ßeLeN' Alıntı: 🙂 biliyorum ben zaten bayanlar teşekkür ederim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Oyy oyy kuzumsun kız her geçen gün daha çok kanım kaynıyor sana =) :sule: Kaynak yapalım mı kız
ßeLeN' Alıntı: 🙂 biliyorum ben zaten bayanlar teşekkür ederim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Oyy oyy kuzumsun kız her geçen gün daha çok kanım kaynıyor sana =) :sule: Kaynak yapalım mı kız
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 11 Şubat 2011 #12 $ul€' Alıntı: Oyy oyy kuzumsun kız her geçen gün daha çok kanım kaynıyor sana =) :sule: Kaynak yapalım mı kız Genişletmek için tıkla ... Yapalım kız ama ben kaynatmaktan anlamam ki senin elinden öper bebeim 🙂
$ul€' Alıntı: Oyy oyy kuzumsun kız her geçen gün daha çok kanım kaynıyor sana =) :sule: Kaynak yapalım mı kız Genişletmek için tıkla ... Yapalım kız ama ben kaynatmaktan anlamam ki senin elinden öper bebeim 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 14 Şubat 2011 #15 teşekkürler belencimm bu benim çehizimdekine çok benziyor çehizdede çok şık ve çok güzell duruyor eemeğine sağlık evlenecek kızlar tavsiye ederim çehizinizde mutlaka olsun
teşekkürler belencimm bu benim çehizimdekine çok benziyor çehizdede çok şık ve çok güzell duruyor eemeğine sağlık evlenecek kızlar tavsiye ederim çehizinizde mutlaka olsun
sılam_nisa Hamiş Melek 28 Şubat 2011 #16 bundan kızkardeşime yaptım tabi abla olarak ben üstüme düşeni yaptım sıra onda koca bulursa evlenecek emeğine sağlık canım
bundan kızkardeşime yaptım tabi abla olarak ben üstüme düşeni yaptım sıra onda koca bulursa evlenecek emeğine sağlık canım
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 13 Haziran 2011 #17 en baştaki grili takım çok hoşuma gitti emeğine sağlık belenim cnm 🙂