twins Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #11 Sürer mi böyle camdan cama Soluyor güller zamanı kolla Aman ha cayma sakın pes etme Yakarım çıranı aldatmayı deneme Sürer mi böyle camdan cama Geçiyor demimiz zamanı kolla ahhh ahhhh🙂)
Sürer mi böyle camdan cama Soluyor güller zamanı kolla Aman ha cayma sakın pes etme Yakarım çıranı aldatmayı deneme Sürer mi böyle camdan cama Geçiyor demimiz zamanı kolla ahhh ahhhh🙂)
sudembeyaz Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #12 Kalmadı sabrım hadi civanım uyan Açılsın perde hazırım her an Bitsin artık bu bekleyişler Mum gibi söndüm üzgün ümitler Sürer mi böyle camdan cama Soluyor güller zamanı kolla
Kalmadı sabrım hadi civanım uyan Açılsın perde hazırım her an Bitsin artık bu bekleyişler Mum gibi söndüm üzgün ümitler Sürer mi böyle camdan cama Soluyor güller zamanı kolla
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #13 Aaahhhh ahhhh oollllmazzz... Olamaz imkansız benimsin havalım Yar etmem ellere boşa heveslenme Benimsin belalım...
Aaahhhh ahhhh oollllmazzz... Olamaz imkansız benimsin havalım Yar etmem ellere boşa heveslenme Benimsin belalım...
büşra.shid Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2011 #14 belalım belalım belalım belalım oyy oyy bu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşunaaa 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 20 Mayıs 2011 #15 belalım belalım.. böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valla yokmu çaresi dostlar e subhanallah..... ee hadi devam..
belalım belalım.. böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valla yokmu çaresi dostlar e subhanallah..... ee hadi devam..
EnCey Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #16 Alemin keyfi yerinde yine maşallah Bize de bir gün kader güler güler inşallah.. aşkın kanununu yazsam yeniden ..eeee devamıııı Son düzenleme: 20 Mayıs 2011
Alemin keyfi yerinde yine maşallah Bize de bir gün kader güler güler inşallah.. aşkın kanununu yazsam yeniden ..eeee devamıııı
büşra.shid Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2011 #17 yeniden sevedebiliriiiiiim özümden dönede biliriiiiim senin için çarpan kalbi inan öldürebiliriiiim unuttum boyunu posunuuuu 😀
yeniden sevedebiliriiiiiim özümden dönede biliriiiiim senin için çarpan kalbi inan öldürebiliriiiim unuttum boyunu posunuuuu 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 21 Mayıs 2011 #18 huyusu suyunu bu aşkın sonunu 🙂🙂:=) aşk bumu sevda bumu hayat bumu...
EnCey Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2011 #19 Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu Şimdi sen kim bilir nerelerdesin Gelir gecelerden koşarak sesin Bana en acı haber kiminlesin Adını içimden hala silmedim benim gönlüm sarhooşştuurrr yıldızların altındaaaaa 🙂🙂
Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu Şimdi sen kim bilir nerelerdesin Gelir gecelerden koşarak sesin Bana en acı haber kiminlesin Adını içimden hala silmedim benim gönlüm sarhooşştuurrr yıldızların altındaaaaa 🙂🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 30 Mart 2012 #20 sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında napardım bilmem seni birgün görmesemm.....???