*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 22 Mart 2013 #11 Mawim ne hayal ettim biliyormusun orayı görünce kısırlar çaylar offff ne güzel laklak çekilirdi orada kızlarla toplanıp valla sigarayı bıraktım ama orada bi keyif cigarası bile iyi gider zevkini bir kere daha takdir ettim güle güle oturun huzurluca inşallah.....
Mawim ne hayal ettim biliyormusun orayı görünce kısırlar çaylar offff ne güzel laklak çekilirdi orada kızlarla toplanıp valla sigarayı bıraktım ama orada bi keyif cigarası bile iyi gider zevkini bir kere daha takdir ettim güle güle oturun huzurluca inşallah.....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Mart 2013 #12 Kısırı geç gelin size sadminin ellerinden çiğ köfte ikram edelim valla süper olurdu hayırlısı olsun kısmet böyle şeyler belli olmaz bakarsın hayaller gerçeğe dönüşür🙂
Kısırı geç gelin size sadminin ellerinden çiğ köfte ikram edelim valla süper olurdu hayırlısı olsun kısmet böyle şeyler belli olmaz bakarsın hayaller gerçeğe dönüşür🙂
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 22 Mart 2013 #13 inşallah mawim sadmin baba kıyak geçer bize ellerinde bir çiğköfteye hayır demeyiz
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 22 Mart 2013 #14 MaWiM' Alıntı: Kısırı geç gelin size sadminin ellerinden çiğ köfte ikram edelim valla süper olurdu hayırlısı olsun kısmet böyle şeyler belli olmaz bakarsın hayaller gerçeğe dönüşür🙂 Genişletmek için tıkla ... çiğ köftemiiii amaaaa ağzım sulandı🙂
MaWiM' Alıntı: Kısırı geç gelin size sadminin ellerinden çiğ köfte ikram edelim valla süper olurdu hayırlısı olsun kısmet böyle şeyler belli olmaz bakarsın hayaller gerçeğe dönüşür🙂 Genişletmek için tıkla ... çiğ köftemiiii amaaaa ağzım sulandı🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Mart 2013 #15 Çok sık yapıyoruz çıkın çıkın gelin
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Mart 2013 #17 aşkolsunnn kapımız sonuna kadar açık dost yüreklere cancağızım
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 22 Mart 2013 #18 mavicim güle güle oturun çok harika.bende çok severim böyle keyif alanlarını. 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Mart 2013 #19 Çok teşekkür ederim canım sağolasın🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 25 Mart 2013 #20 İşlerden dolayı ancak görebiliyorum konuyu Mawim kusura bakmayasın. Diyecek birşey yok herşey ortada, Allah içinde ağız tadı ve huzurla oturacağımız güzel günler nasip etsin önce bize sonra Tüm Kullarına. Yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
İşlerden dolayı ancak görebiliyorum konuyu Mawim kusura bakmayasın. Diyecek birşey yok herşey ortada, Allah içinde ağız tadı ve huzurla oturacağımız güzel günler nasip etsin önce bize sonra Tüm Kullarına. Yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.