*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Mart 2011 #2 Yaz aylarında hem aksesuar olarak hemde güneşin yakıcı etkilerine koruyucu olarak giyebileceğimiz kullanışlı ve şık modeller canım emeğine sağlık🙂
Yaz aylarında hem aksesuar olarak hemde güneşin yakıcı etkilerine koruyucu olarak giyebileceğimiz kullanışlı ve şık modeller canım emeğine sağlık🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 2 Mart 2011 #4 Yaz gelsede şapka taksam kıs aylarında bereden hoşlanmam ama yazları şapka takmak guzl oluyor =))))
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 7 Mart 2011 #5 cok şıklar yaz için harika bir secim olur renkleri de cok uygun yaza cok begendim tşklerr tatlım...
M Misafir Forum Okuru 7 Mart 2011 #6 Malum hastalığımdan ötürü 10 aydır "şapkasız çıkmam abi" diyor ve çıkmıyorumda Bu şapkaların bir çoğunun bir benzeri var bende Eee zorunlu olunca, bir bakmışsın ki şapka koleksiyonun olmuş Paylaşımın için tşkler tatlım🙂
Malum hastalığımdan ötürü 10 aydır "şapkasız çıkmam abi" diyor ve çıkmıyorumda Bu şapkaların bir çoğunun bir benzeri var bende Eee zorunlu olunca, bir bakmışsın ki şapka koleksiyonun olmuş Paylaşımın için tşkler tatlım🙂
bettt Yeni Üye Üye 7 Mart 2011 #7 yaz gelsin diye çıldırıyorum artık. ama ben hiç sevmem şapka takmayı zuha