Ayışık Yeni Üye Üye 12 Haziran 2009 #11 Cevap: Sana Bravo Kar_tanem emek vermişsin allah emeğine boşa çıkarmamış
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Haziran 2009 #12 Cevap: Sana Bravo Kar_tanem hepinize ayrı ayrı çok tesekkür ederim. Bu güzel düşünceleriniz için.
aSqimSin Yeni Üye Üye 12 Haziran 2009 #13 Cevap: Sana Bravo Kar_tanem tebrik ederim kar tanesi. başarıLarının devamını diLerim...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 12 Haziran 2009 #14 Cevap: Sana Bravo Kar_tanem canımcım tebriklerr helalllllll 🙂🙂 umarım hep böyle hayatın basarılarla dolu olurr bu da bendenn.............kartanesi kolyeee 🙂
Cevap: Sana Bravo Kar_tanem canımcım tebriklerr helalllllll 🙂🙂 umarım hep böyle hayatın basarılarla dolu olurr bu da bendenn.............kartanesi kolyeee 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 13 Haziran 2009 #15 Cevap: Sana Bravo Kar_tanem ooo tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim bi tanem🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #16 Cevap: Sana Bravo Kar_tanem Canım seni tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum... Hayat herzaman sana gülsün ve her zaman herşey gönlünce olsun... Yüzünden gülümsemeler eksik olmasın ve tekraren tebrik ediyorum canımcım...
Cevap: Sana Bravo Kar_tanem Canım seni tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum... Hayat herzaman sana gülsün ve her zaman herşey gönlünce olsun... Yüzünden gülümsemeler eksik olmasın ve tekraren tebrik ediyorum canımcım...
kar_tanesi Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #17 Cevap: Sana Bravo Kar_tanem Hepinizeee çoo........kk ama çok tsk ederim.Sizlerle daha anlamlı olduı şimdi karnem hepnizi çok seviyorum..
Cevap: Sana Bravo Kar_tanem Hepinizeee çoo........kk ama çok tsk ederim.Sizlerle daha anlamlı olduı şimdi karnem hepnizi çok seviyorum..