şeker kız Yeni Üye Üye 22 Haziran 2007 #1 Saklıbahçe benim köşem moda saklı bahçe saklı bahçe moda saklıbahçe saklıbahçe sakli bahce Burası da benimmmm😀 bir tarafından denizi gören bir tarafından yeşillikleri gören en güzel ve gizli köşe adını (saklıbahçe)😀 koydum. Beni ziyarete gelirken çikota ve pasta getirmeyi unutmayın😀 içecekler benden. Köşe mi düzenlemek ve yerleşmek için zamana ihtiyacım varrr 😀
moda saklı bahçe saklı bahçe moda saklıbahçe saklıbahçe sakli bahce Burası da benimmmm😀 bir tarafından denizi gören bir tarafından yeşillikleri gören en güzel ve gizli köşe adını (saklıbahçe)😀 koydum. Beni ziyarete gelirken çikota ve pasta getirmeyi unutmayın😀 içecekler benden. Köşe mi düzenlemek ve yerleşmek için zamana ihtiyacım varrr 😀
M Misafir Forum Okuru 22 Haziran 2007 #2 Ce: Saklıbahçe benim köşem hayatım bi sorunumuz var ben çikolatayı getiremem yani getirmeye çalışırım ama senin yanına gelene kadar dayanamam yerimçükolata ve ben ikimiz bir birimiz için yaratılmışızbu arada senin köşenin adı cennetköşe olsun cennete benziyor😉eeee köşenin sahibi huri kızları gibi güzel olursa köşeside cennet olur dimi ama 😉
Ce: Saklıbahçe benim köşem hayatım bi sorunumuz var ben çikolatayı getiremem yani getirmeye çalışırım ama senin yanına gelene kadar dayanamam yerimçükolata ve ben ikimiz bir birimiz için yaratılmışızbu arada senin köşenin adı cennetköşe olsun cennete benziyor😉eeee köşenin sahibi huri kızları gibi güzel olursa köşeside cennet olur dimi ama 😉
Taurus Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2007 #3 Ce: Saklıbahçe benim köşem ayy canım benim 😀 sen köşe kurarsında ben gelmezmiyimm 🙂 al bak hemde pastada aldımm sana 🙂 keste hepimiz yiyelimmm
Ce: Saklıbahçe benim köşem ayy canım benim 😀 sen köşe kurarsında ben gelmezmiyimm 🙂 al bak hemde pastada aldımm sana 🙂 keste hepimiz yiyelimmm
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2007 #4 Ce: Saklıbahçe benim köşem Merhaba köşen hayırlı olsun şekerim.
T tılsım Forum Okuru 26 Ağustos 2007 #5 Ce: Saklıbahçe benim köşem oy oy oy kurbam olurum ben senin köşeneeeeeeeeeeeeeeee valla olsa çikolatayı ben yiyecem de yok kahretsinnnnnnnnnnnnnnnn sende varsa bana verseydin be gülommmmmmmmmmmmm:hug:
Ce: Saklıbahçe benim köşem oy oy oy kurbam olurum ben senin köşeneeeeeeeeeeeeeeee valla olsa çikolatayı ben yiyecem de yok kahretsinnnnnnnnnnnnnnnn sende varsa bana verseydin be gülommmmmmmmmmmmm:hug:
Mirmiga Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2007 #6 Ce: Saklıbahçe benim köşem köşen hayırlı olsun ....bu resimde çok ilginç geldi hediye olarak getirdim 🙂
Ce: Saklıbahçe benim köşem köşen hayırlı olsun ....bu resimde çok ilginç geldi hediye olarak getirdim 🙂
A AnG£lina Forum Okuru 4 Ekim 2007 #9 Ce: Saklıbahçe benim köşem ben sana tavuk getirdim kes bari bi kan akıt uğur getirsin🙂hayırlı olsun köşenn....
Ce: Saklıbahçe benim köşem ben sana tavuk getirdim kes bari bi kan akıt uğur getirsin🙂hayırlı olsun köşenn....
A AlbertEinstein Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #10 Ce: Saklıbahçe benim köşem Herkeze iyi pazarlar. Köşenizde bol sohbetler dilerim.