B boşwer Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #1 Sakaryalılar Nerdesiniz sakaryalı nickler sakaryalı nickleri sakaryalılar sakaryali nickler sakaryaspor nickleri Sakaryalı arkadaşlar gelin burda Sakaryamızı konuşalım..
sakaryalı nickler sakaryalı nickleri sakaryalılar sakaryali nickler sakaryaspor nickleri Sakaryalı arkadaşlar gelin burda Sakaryamızı konuşalım..
çalıkuşu Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #2 Ce: Sakaryalılar Nerdesiniz İlk misafirin ben olayım. Aslen Manisalıyım ancak artık Sakaryanın şirin ilçesi Hendek'te yaşıyorum. Bir anlamda buralı da sayılırım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Yok mu aramızda başka Sakaryalı? Var zannediyorum da... 😛arty:
Ce: Sakaryalılar Nerdesiniz İlk misafirin ben olayım. Aslen Manisalıyım ancak artık Sakaryanın şirin ilçesi Hendek'te yaşıyorum. Bir anlamda buralı da sayılırım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Yok mu aramızda başka Sakaryalı? Var zannediyorum da... 😛arty:
örgüm Üye Üye 3 Mart 2008 #3 Ce: Sakaryalılar Nerdesiniz bende varım sakaryalı değilim düzceliyim ama 23 yıldır sakaryada oturuyorum bende çalıkuşum gibi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:n028:
Ce: Sakaryalılar Nerdesiniz bende varım sakaryalı değilim düzceliyim ama 23 yıldır sakaryada oturuyorum bende çalıkuşum gibi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:n028:
B burcuşule77 Yeni Üye Üye 13 Mart 2008 #4 Ce: Sakaryalılar Nerdesiniz bende bende sakaryalıyım ......ama başka kimse yokmu bu kadarmıyız?
Y yeşilmavi Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #5 Ce: Sakaryalılar Nerdesiniz :dp133:bende varım kızlar doğma büyüme sakaryalıyım sevgiler
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Nisan 2008 #7 Ce: Sakaryalılar Nerdesiniz kankam sakaryalı..arada buraya geliyor..çok yoğun çalışıyor..özledim ya kankammm
Ce: Sakaryalılar Nerdesiniz kankam sakaryalı..arada buraya geliyor..çok yoğun çalışıyor..özledim ya kankammm