sitemize iyi geldiniz vallahi
🙂
cevabınız için çok teşekkür ederim umudumu kaybetmemiştim gebelik konusunda ama yazdıklarınızı okuyunca daha da bir umutlandım çok çok teşekkür ederim
🙂
bende evlendiğim ilk ayda çikolata kisti çıkmıştı ancak onunla ilgili sonraki muayenelerimde hiç bişey sölemediler. ayrıca benim çok geç regli oluşum yeni bir kistin habercisi olabilir mi ? bu durumda gebe olup olmadığımı yada her ay reglim geciktiğinde acaba diyorum ama hep testlerde negatif çıkıyor yinede regli olamıyorum ancak ilaç alarak regli oluyorum
şöleki aslında bende kendim den şüphe eder oldum sol göğsüm de bazen çok ağrı oluyo özellikle dikkat ediyorum sızlama şeklinde başlıyo ve ağrıyo kontrol ediyorum acaba kitle falan mı var diye ama bişeye ulaşamıyorum tabii muayene olmadım bir hekim tarafından hastalık hastası da olmayayım diyorum ama aynı zamanda da korkuyorum mesela bir merdiven çıksam yada bir koşsam yokuş çıksam sol göğsümünün ağrıdığını hissediyorum resmen o an nefessiz kalıyorum duruyorum sol göğsümü tutuyorum hattaa şuan bile sol göğsüme bastırdığımda bile acıyo birde terlemeleri duyunca resmen acaba demekten kendimi alamadım