Enis bey merhaba
🙂 yine ben ve yine benim sorularım
benim bir sorunum var.
15 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz fakat bende daha öncesinden polikistik over vardı yani yumurtalık kisti buna bağlı olarak 4 yıl doğum kontrol hapı kullandım yaz 24+4 3 ay önceki muayenemde pkomun gerilediğini söledi doktorm yanlız yumurta azlığı olduğunu ama 6 ay içerisinde kendiliğimden hamile kalabileceğimi pkonun gebeliğime engel olmadığını söledi. ben normalde regli olamıyorum ya çok geç oluyorum yada ilaçla oluyorum bu son dönemde yine öle oldu acaba polikistik overim ilacımı bıraktığım için tekrar harekete geçmiş olabilir mi? birde ben yumurta için bol bol incir yiyorum bu ne kadar doğru yani işe yarar mı ? 6 içerisinde bebeğim olmazsa yumurta takibi yapılacak hormonlarım temiz hormonlarımda hiçbir sorun yok çok şükür ama ben pkolu olupta yıllarca çocuk sahibi olamayan insanlar duydum açıkcası korkularım var. pko için soğan kürü sizce ne kadar doğru olur. ben birde bu ay ovülasyon testi aldım ki yumurtalarım varmı yokmu diye bakalım ne kadar işe yarayacak sizden cevap bekliyorum.
çok soru sordum ama bir şey daha var
ben gece uykumda çok aşırı terliyorum bu evimiz soğuk olduğunda da aynı bir yerde gece terlemelerinin kalp hastası olabileceğini okumuştum sizce bu doğrumu
😕 yada ben geceleri neden bu kadar çok terliyorum
😕