mislinay Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2008 #2 Ce: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer ayy yazık tabi sıkıştırmışlar hayvancağızı oraya sanki o can taşımıyor.biraz hayvan sever olsalar ne olur sanki🙁 emeğine sağlık canım
Ce: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer ayy yazık tabi sıkıştırmışlar hayvancağızı oraya sanki o can taşımıyor.biraz hayvan sever olsalar ne olur sanki🙁 emeğine sağlık canım
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2008 #3 Ce: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer ayy yazık hayvana ne hale gelmiş sıkıştırmışlar arabanın arkasına 🙁
Ce: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer ayy yazık hayvana ne hale gelmiş sıkıştırmışlar arabanın arkasına 🙁
gökçe Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2008 #4 Ce: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer Panter emel'e haber vermek lazım. Eminim eli kolu oralarada uzanır. kaçacak delik ararlar eminim..
Ce: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer Panter emel'e haber vermek lazım. Eminim eli kolu oralarada uzanır. kaçacak delik ararlar eminim..
AZRA Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2008 #5 Ce: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer yazık yaaa hayvana nasıl sokmuşlarsa onu oraya
Ce: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer yazık yaaa hayvana nasıl sokmuşlarsa onu oraya
sementha Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2008 #6 Ce: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer evt aynen...
seda_emir Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2008 #7 Cevap: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer ben anlamıyorum yazık degilmi o hayvana o da bi can bunları yapanları küçücük bir yere sıkıstırmak lazım
Cevap: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer ben anlamıyorum yazık degilmi o hayvana o da bi can bunları yapanları küçücük bir yere sıkıstırmak lazım
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #8 Cevap: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer Insan Olarak Ne Insan Ne De Hayvan Sevgisi Biliyoruz Bilmedigimiz Sürece De Böyle Laylar Olmaya Devam Edecek Malesef
Cevap: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer Insan Olarak Ne Insan Ne De Hayvan Sevgisi Biliyoruz Bilmedigimiz Sürece De Böyle Laylar Olmaya Devam Edecek Malesef
tuqqce Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2008 #9 Cevap: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer Hayvana yazık tabii ama bunu yapan insanlara da çok yazıkkk onlara acıyorum bunlar insan olamaz yaaa
Cevap: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer Hayvana yazık tabii ama bunu yapan insanlara da çok yazıkkk onlara acıyorum bunlar insan olamaz yaaa
CaRiZmA Vip Melek Üye 3 Haziran 2008 #10 Cevap: Sadece ÜlKeMİzDE OLmUYoMuş.. yYAzIK DiiLMİ mELeKLer Evet cok yazik, slovenya´da oluyormus...